Studijski centar socijalnog rada
Repozitorij
14. 5. 2014. u 10:51
Uređeno: 15. 5. 2014. u 09:41

Drage kolegice i kolege,

Obzirom da se  i u  profesiji socijalnog rada povećava broj i složenost poslova, a raste količina novih znanja i informacija koje treba usvojiti, potrebno je u što kraćem vremenu moći pronaći odgovarajuću informaciju. Knjižnica može u tome pomoći kao asistent djelatnicima u praksi, studentima poslijediplomskih studija kao i ostalim zainteresiranim građanima.

Nova usluga namijenjena je u prvom redu bivšim studentima - sadašnjim socijalnim radnicima, kao i drugim profesijama i svim građanima kojima su potrebne informacije znanstvenog područja socijalnih djelatnosti iz literature dostupne u  fondu  knjižnice, ili u obliku poveznica na e-izvore informacija. Svrha ove usluge je pružiti relevantne informacije u prvom redu korisnicima kojima je problem osobni dolazak u knjižnicu.

Kako dobiti informaciju?

Pošaljite mail na kontakt kradelj@pravo.hr i na Vaš će upit biti odgovoreno najdalje u roku od dva radna dana. Odgovoriti će se na način da Vam se pošalje poveznica na traženi e-sadržaj ukoliko je u elektronskom obliku ili će se poslati popis literature vezane uz Vaš upit, a koju knjižnica posjeduje.Elektronski sadržaji biti će poslani  u opsegu koji je dozvoljen autorskim pravima.

 

 

 

 

 

Ksenija Švenda-Radeljak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright (C) 2007 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana