Font Kontrast
Zagreb Law Summer School

Zagreb Law Summer School

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu pokreće Ljetnu pravnu školu koja će se održati od 1. do 12. srpnja 2024. u Zagrebu na temu “EU Climate Change Law”!

Ako te zanima pravo klimatskih promjena ovo je jedinstvena prilika da od domaćih i stranih stručnjaka stekneš najnovija znanja u opuštenom i interaktivnom okruženju sa studentima iz cijele Europe.

Kvaliteta programa Ljetne pravne škole, kao i urbane atrakcije grada Zagreba, zasigurno će privući mnoštvo domaćih i stranih studenata. Škola je svake godine posvećena temi od posebne važnosti u širim europskim i svjetskim okvirima. Studentima se pored stručnog radnog programa s izvrsnim domaćim i stranim predavačima nudi dodatni kulturno-socijalni program.

Do troje prijavljenih studenata Pravnog fakulteta u Zagrebu čije prijave budu najbolje ocijenjene i koji govore hrvatski i engleski jezik bit će oslobođeni plaćanja školarine, ako su spremni aktivno pomagati u organizaciji i provedbi programa Ljetne pravne škole Uredu za međunarodnu suradnju Pravnog fakulteta.

BROŠURI se mogu naći dodatne informacije, dok se dodatna pitanja mogu uputiti Uredu za međunarodnu suradnju na e-mail adresu: summerschool@pravo.hr.

ZagLaw Summer School

Pravni fakultet

Zatvori Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.