Za vrijeme trajanja obnove zgrade Fakulteta na adresi Trg Republike Hrvatske 3, dekanat, uredi stručnih službi i nastavnika koji se nalaze na navedenoj lokaciji privremeno su smješteni u Hoto Tower (Savska cesta 32, Zagreb) i u zgradi Fakulteta na adresi Gundulićeva 10.

Odgovori na upite mogu se dobiti isključivo putem elektroničke pošte navedene na mrežnoj stranici pojedine službe, odnosno zaposlenika.

 

Pravni fakultet smješten je na četiri različite lokacije u samom srcu Zagreba. S pogledom na neke od istaknutijih institucija u Zagrebu, uključujući Hrvatsko narodno kazalište, Akademiju dramske umjetnosti, Muzičku akademiju i Mimaru, Pravni fakultet predstavlja moderno opremljenu visokoobrazovnu instituciju koja se savršeno uklapa u svoje živo, intelektualno poticajno okruženje s mnoštvom sadržaja u svojoj neposrednoj blizini. Sve su to razlozi zbog kojih je Pravni fakultet pravo mjesto za osobni i profesionalni rast te interdisciplinarnu suradnju.

Po svom je osnivanju 1776. Pravni fakultet bio smješten u zgradi Kraljevske akademije znanosti na Trgu sv. Katarine. 1883. godine preseljen je u zgradu u kojoj se nalazi i danas. Ipak, zbog porasta broja studenata, razvoja novih nastavnih programa kao i posljedični organizacijski rast, fakultet se prostorno širi na nekoliko lokacija u središtu grada koje, zbog međusobne blizine, predstavljaju funkcionalnu cjelinu: Trg Republike Hrvatske 3 i 14, Ćirilometodska 4, Gundulićeva 10, Nazorova 51 i Tkalčićeva 48-50. Dio skladišnog prostora knjižnice Pravnog fakulteta nalazi se u Znanstveno-učilišnom kampusu na Borongaju.

 

DEKANAT

Trg Republike Hrvatske 3
10000 Zagreb

E-mail: dekanat@pravo.hr

 

STUDENTSKA SLUŽBA

Gundulićeva 10, I. kat
10000 Zagreb

E-mail: referada@pravo.hr

 

Adresa elektroničke pošte za primanje pismena: pisarnica@pravo.hr