ESN Zagreb podružnica je najveće, europske studentske, volonterske organizacije koja broji više od 15 000 volontera, a za cilj ima promovirati mobilnost među studentima. Glavna vrijednost koju slijedimo glasi: "Student pomaže studentu." Iz tog razloga i provodimo jedno neformalno istraživanje. Cilj nam je educirati se o problemima na koje naši studenti nailaze prilikom prijave na Erasmus, kao i tijekom samog boravka, a potencijalno i nakon istog.

Dobiveno znanje želimo koristiti za poboljšanje iskustva i pomoć pri snalaženju budućim Erasmus naraštajima, ali i pri daljnjoj pomoći internacionalnim studentima u Zagrebu.Rezultati ovog "istraživanja" služe za svrhe promoviranja mobilnosti putem raznih prezentacija koje planiramo tijekom ove akademske godine na sastavnicama Sveučilišta. Rezultati se neće nigdje objavljivati, niti će se podaci osoba koje su ispunile anketu moći igdje vidjeti. Istraživanje služi isključivo nama da znamo na što bi se najviše trebalo fokusirati u razgovoru sa našim studentima. 

 

Želimo vas pozvati da nam pomognete i ovu anketu podijelite sa svojim studentima koji su bili na Erasmusu kao i sa onima koji idu ove godine. Smatramo kako bi nam ovo istraživanje moglo uvelike pripomoći da naš rad prikažemo našim studentima te da nas stavi na mapu kao organizaciju koja je zaista bitan posrednik (ili koja to želi biti) između Sveučilišta i njegovih odlaznih i dolaznih studenata. 

 

Anketa se nalazi na sljedećem linku:  Iskustva s Erasmus+ programa (google.com). Nadamo se da nam možete izaći u susret te nam pomoći dijeleći ovo na svojim stranicama, društvenim mrežama, službenim mailovima i sl. 

Popis obavijesti