Obavještavamo sve zainteresirane studente za međunarodni tečaj Crime Prevention through Criminal Law & Security Studies da je otvoren natječaj za prijave polaznika. Tema ovogodišnjeg tečaja je “COVID AND HUMAN RIGHTS” i održat će se na Interuniverzitetskom centru (IUC) u Dubrovniku od 3. do 9. listopada 2021. godine. U okviru tečaja je predviđeno i usmeno moot court natjecanje te je uvjet za pohađanje tečaja položen ispit iz kaznenog prava i znanje engleskog jezika. Na kraju tečaja svaki polaznik dobiva certifikat koji nosi 4 ECTS bodova.

Za 20 studenata Pravnog fakulteta u Zagrebu bit će pokriveni svi troškovi, što uključuje troškove smještaja, prijevoza i kotizacije. Studenti koji ne ostvare pokriće troškova, mogu o vlastitom trošku sudjelovati na tečaju.

Rok za prijavu je 20. srpnja 2021.

Prijava treba sadržavati: životopis, prijepis svih ECTS bodova i do sada postignutih ocjena (prijepis možete zatražiti na podrska.pravo.hr). 

Sve zainteresirane studente pozivamo da prijave šalju na crimeprevention@pravo.hr do 15. srpnja 2021. Nakon završetka razdoblja za prijavu, obaviti ćemo kratke razgovore sa svim podnositeljima zahtjeva prije objavljivanja konačnog popisa prihvaćenih podnositelja zahtjeva.

Za daljnja pitanja kontaktirajte nas na crimeprevention@pravo.hr.

Popis obavijesti