Studentska udruga "Financijski klub" s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu je specijalizirana za područje financija te nam je cilj našim članovima i široj zajednici omogućiti usavršavanje znanja o financijama te doprinijeti razvoju financijske profesije i tržišta. Dobitnici smo mnogobrojnih Rektorovih i Dekanovih nagrada te smo prepoznati kao organizacija koja provodi financijsku edukaciju kroz provedbu različitih projekata, jedan od tih projekata je i University Trading Tournament.

University Trading Tournament je regionalno studentsko natjecanje u trgovanju vrijednosnim papirima koje se održava već petu godinu. Prijave su otvorene za sve zainteresirane za ovakvu vrstu natjecanja, no nagrade mogu osvojiti samo sudionici sa statusom studenta u Hrvatskoj i zemljama u Regiji.

Cilj natjecanja je povećanje financijske pismenosti i svijesti studenata o načinima funkcioniranja financijskih tržišta.

Tijekom natjecanja sudionici će se kroz edukativna online predavanja i trgovanje na virtualnoj burzi preko platforme MetaTrader 4 upoznati s osnovama tehničke, fundamentalne i investicijske analize, funkcioniranjem financijskih tržišta, načinima trgovanja vrijednosnim papirima te će moći iskušati stečena znanja u praksi.

Prijave na natjecanje završavaju 5. travnja.

Više informacija možete pronaći ovdje

Popis obavijesti