Osobito bitne obavijesti za vrijeme online nastave

Obavijesti se objavljuju na stranici https://www.pravo.unizg.hr/koronavirus/upute_za_studente

 


Otvorene su online prijave za drugu Winter School of Research Commercialisation, koja se održava 28.-30. studenog 2019. u Zagrebu.

Škola je namijenjena doktorskim studentima i istraživačima na početku karijere iz svih struka čije su teme istraživanja povezane sa zdravljem.

U sklopu trodnevnog programa,  polaznici će moći izravno saznati što predstavnici i veće industrije i start-up tvrtki smatraju najznačajnijim za uspješan razvoj i komercijalizaciju inovacija. Osim toga, u sklopu Škole organizira se mini radionica na temu upravljanja intelektualnim vlasništvom te mini radionica gdje će polaznici uvježbati kako industriji ili investitoru predstaviti prijedlog R&D suradnje ili poslovni poduhvat.

Školu organizira zajednički Farmaceutsko-biokemijski fakultet i CIRTT,  uz financijsku podršku EIT Health, Xellia Pharmaceuticals i MZO što je omogućilo smanjenje kotizacije i potvrde sudjelovanja na minimum (100 KN).

U privitku potražite kratki poziv na školu, a prijave su otvorene preko obrasca:  https://winterschool.pharma.hr/registration/

Rok za prijavu je ova nedjelja 10. studenog.

Popis obavijesti