Osobito bitne obavijesti za vrijeme online nastave

Obavijesti se objavljuju na stranici https://www.pravo.unizg.hr/koronavirus/upute_za_studente

 


Obavještavamo vas da je došlo do promjene termina prezentacije “Graduate and International Program, Penn State Law”. Prezentacija će se održati u četvrtak 3. listopada u 16, 30 sati.

---------------------------------------------------------------------------------------


Poštovane kolegice i kolege,

Pozivamo studente četvrte i pete godine da prisustvuju prezentaciji “Graduate and International Program, Penn State Law”, koja će se održati u četvrtak 3. listopada 2019. godine u 16,30 sati u Vijećnici Pravnog fakulteta. Na prezentaciji će biti predstavljene mogućnosti studiranja na Penn State Law u okviru njihova LL.M. programa.

Posebna će pažnja biti posvećena načinu na koji studenti i diplomanti mogu ostvariti pravo na posebne stipendije koje su rezervirane za studente Pravnog fakulteta u Zagrebu.

Graduate and International Program koji djeluje pri Penn State Law osigurao je tri stipendije za studente našeg Pravnog fakulteta, i to:  (1) jednu stipendiju u iznosu od 50,000 USD (full-tuition waiver scholarship); (2) jednu stipendiju u iznosu od 45,000 USD; (3) jednu stipendiju u iznosu od 35,000 USD.

Za sva pitanja vezana za LLM program, studenti se mogu obratiti i izravno kolegi Muhamedu Tuliću, predstavniku Penn State Law-a, na email adresu: mxt662@psu.edu

Više informacija o programu možete saznati na sljedećim poveznicama:

https://pennstatelaw.psu.edu/admissions/llm-admissions 

https://www.youtube.com/watch?v=rrkYDNt9iuE 

https://www.youtube.com/watch?v=ZHiq8A_RXPU&feature=youtu.be 


Ukoliko želite prisustvovati predavanju, molimo da se prijavite putem priloženog obrasca, na poveznici https://forms.gle/ZQSVTbvfKt9wwKGu6 

S obzirom na ograničen broj mjesta u Vijećnici Pravnog fakulteta, što ranija prijava omogućuje prisustvovanje predavanju.

Radujemo se vašem odazivu u što većem broju,

 

S poštovanjem,

Uprava Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Popis obavijesti