Osobito bitne obavijesti za vrijeme online nastave

Obavijesti se objavljuju na stranici https://www.pravo.unizg.hr/koronavirus/upute_za_studente

 


Obavijest studentima Pravnog fakulteta u Zagrebu kako su otvorene prijave za "Big Deal" natjecanje. Zainteresirani studenti prijavu s životopisom (CV) mogu poslati na e-mail adresu: bigdeal@savoric.com do zaključno 25. kolovoza 2019. godine

Big Deal je regionalno studentsko natjecanje iz područja trgovačkog prava i prava društava koje već pet godina uzastopce organiziraju vodeća regionalna odvjetnička društva, članovi udruženja Top-tier Legal Adriatic u suradnji s pravnim fakultetima u regiji. Natjecanje predstavlja simulaciju M&A transakcije, odnosno transakcije u kojoj se provodi preuzimanje trgovačkog društva. Održava se u potpunosti na engleskom jeziku, a obuhvaća rad na dubinskoj analizi trgovačkog društva (Due Diligence), sastavljanje ugovora o kupoprodaji poslovnih udjela (Share Purchase Agreement) te pregovaranje ugovora o međusobnim pravima i obvezama imatelja poslovnih udjela (Shareholders' Agreement).

Natjecanje je otvoreno za studente viših godina Pravnog fakulteta s osobitim interesom za područje trgovačkog prava i prava društava. Natjecanje započinje u drugoj polovici rujna i traje do kraja studenog/ početka prosinca 2019.

Nakon završetka prijava studenti će biti pozvani na intervju o čemu će biti pravodobno obaviješteni.

Popis obavijesti