Cilj projekta je povećati uključenost studenata u praksu upravljanja projektima na nacionalnoj i međunarodnoj razini kroz unapređenje znanja, iskustava i prakse između istraživanja i poslovnog svijeta. 

Osim testiranja vlastitog znanja o upravljanju projektima, možete usvojiti mnogo novih znanja i vještina, iskoristiti teorijsko znanje iz područja upravljanja projektima u praksi te imate priliku surađivati s 2 poduzeća Infinum i Inceptum. 

Prijaviti se možete na stranici projekta do 17.3.2019.  

Tko stoji iza Project Management Championshipa? 
Ovo interesantno natjecanje nastalo je pod palicom udruge IPMA Young Crew Croatia, odnosno ogranka osnovanog pod okriljem Hrvatske udruge za upravljanje projektima te je dio međunarodne obitelji mladih voditelja projekata IPMA Young Crew koja okuplja ljude iz područja upravljanja projektima i studente od 20 do 35 godina starosti.
Misija joj je razviti mlade voditelje projekata, sadašnjosti i budućnosti, kroz promociju praksi, edukacija, inovacija i istraživanja u području upravljanja projektima.

Za više informacija posjetite stranicu projekta i Facebook profil
 

Popis obavijesti
Elektronička pošta i Google Suite

Studenti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu imaju mogućnost koristiti aplikacije iz alata Google Suite. Na Pravnom fakultetu Google Suite koristimo za slanje e-pošte, pisanje tekstualnih dokumenata, tablica, vođenje dijeljenih i osobnih kalendara, izradu projektnih web stranica, e-učenje i mnoge druge usluge. 

Svim studentima omogućeno je korištenje e-pošte na domeni student.pravo.hr. Sukladno odluci dekana, e-pošta na adresi student.pravo.hr koristi se za svu službenu komunikaciju unutar Fakulteta. Studenti su dužni u komunikaciji s nastavnicima i administrativnim službama Fakulteta koristiti se računom e-pošte na domeni student.pravo.hr, a nastavnici i djelatnici nisu dužni uzimati u obzir poruke poslane s drugih adresa e-pošte. Sve obavijesti od strane uprave Fakulteta i administrativnih službi dostavljaju se na adrese studenata na student.pravo.hr 

Vaša adresa elektroničke pošte je ujedno i korisničko ime (ime.prezime@student.pravo.hr)
zaporka je ista kao i za AAI

 

ODLUKA O KORIŠTENJU SUSTAVA ELEKTRONIČKE POŠTE NA DOMENI STUDENT.PRAVO.HR

 

Što je AAI?

Sustav AAI@EduHr je autentikacijska i autorizacijska infrastruktura sustava znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj. AAI elektronički identitet omogućuje studentima korištenje usluga koje rabe identitete iz sustava AAI@EduHr. Na Pravnom fakultetu ga koristimo za:

- pristup studomatu;
- pristup e-referadi;
- prijavu seminara;
- pregledavanje e-maila;
- pregledavanje određenih baza podataka.

Studentima se AAI identitet dodjeljuje pri upisu na studij.

Postupak u slučaju gubitka podataka za pristup AAI sustavu

Zbog važnosti osiguravanja tajnosti AAI pristupnih podataka, promjena AAI lozinke nije moguća posredstvom drugih osoba. U slučaju gubitka AAI podataka, studenti se trebaju obratiti osobno uz identifikacijsku ispravu (indeks / osobna iskaznica / putovnica) u studentsku referadu svog studija. Studenti stručnih studija Pravnog fakulteta u Zagrebu trebaju se obratiti u studentsku referadu, soba 14/I. kat, Gundulićeva 10.

Promjena lozinke AAI identiteta

•    AAI lozinku moguće je promijeniti ovdje.

 

 


Studomat

Studomat je aplikacija putem koje studenti:

 • prijavljuju / odjavljuju ispite,
 • pregledavaju raspored za pismeni ispit,
 • upisuju godinu,
 • biraju  predmete,
 • zahtijevaju ispis raznih potvrda,
 • imaju uvid u financijske obveze prema Fakultetu.

Uz pomoć Studomata studenti mogu pregledavati sve svoje podatke koji su evidentirani u Informacijskom sustavu visokih učilišta (ISVU), kao što su:

 • Osobni podaci
 • Podaci o upisanim godinama
 • Upisani predmeti
 • Položeni ispiti
 • Financijske obveze
 • Razina prava na studentsku prehranu

URL: www.isvu.hr/studomat

 


Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 je skup usluga koje se nalaze u oblaku i pružaju mnoštvo funkcionalnosti, omogućavaju zajednički rad te 1 TB prostora za pohranu dokumenata. Uslugama se pristupa pomoću elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr, a uz to svakom je profesoru, studentu i djelatniku javnih visokih učilišta i javnih znanstvenih instituta omogućena i instalacija alata Office 365 ProPlus na pet računala i pet mobilnih uređaja (tableta, pametnih telefona).

Tko može koristiti Office 365?

Office 365 mogu koristiti svi koji posjeduju AAI@EduHr elektronički identitet

Više o mogućnostima pročitajte na stranicama SRCE - Microsoft Office 365

Prijava u Office 365