doc. dr. sc. Melita Carević
doc. dr. sc.
Melita Carević

Melita Carević se kao znanstvena novakinja pridružila Katedri za europsko javno pravo u svibnju 2009. godine. Diplomirala je 2008. godine magna cum laude na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a tijekom studija je bila članica moot cour ekipe Pravnog fakulteta koja je osvojila drugo mjesto na All European Finals of the European Law Moot Court Competition. Magistrirala je 2011. godine na University of Michigan Law School, a doktorat znanosti stekla je 2015. godina na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom 2014. godine stažirala je na Sudu Europske unije u Luksemburgu, a tijekom 2016. se znanstveno usavršavala na University of Oxford, Faculty of Law. Pravosudni ispit položila je 2018. 

Više

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.