EISS Conference 2021 Zagreb...

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu (u organizaciji Katedre za radno i socijalno pravo) domaćin je godišnje konferencije Europskog instituta za socijalnu sigurnost (EISS), s temom "Tackling new forms of work in social security". Ovom konferencijom želimo istaknuti izazove koje novi oblici rada predstavljaju za tradicionalne sustave socijalne sigurnosti, kako bi se osigurala njihova financijska održivost i buduća primjerenost davanja.

EISS okuplja ugledne znanstvenike i stručnjake koji se bave različitim aspektima socijalne sigurnosti, a posebno intenzivno surađuje s Institutom za socijalnu sigurnost Pravnog fakulteta Katoličkog sveučilišta u Leuvenu i Max Planck institutom za socijalno pravo i socijalnu politiku iz Münchena. Stoga nam je posebna čast i zadovoljstvo što nam je povjerena organizacija ovog važnog skupa.

Konferencija se održava 23. i 24. rujna 2021. u Zagrebu u prostorijama Hrvatskog glazbenog zavoda. Naime, zbog oštećenosti naših zgrada u potresu, zahvalni smo upravi Hrvatskog glazbenog zavoda što su velikodušno dopustili održavanje konferencije u njihov velikoj koncertnoj dvorani.

Za sve daljnje informacije, detaljan program konferencije i online registraciju posjetite web stranicu: http://hei.hr/eiss-conference-2021-zagreb/.

Popis obavijesti