KATEDRA ZA KAZNENO PROCESNO PRAVO:
Repozitorij
Obavijesti
Poziv na predavanje ''MKSJ - Razvoj međunarodnog prava: ključna postignuća'', koje će se u srijedu 13. studenog 2019. u 11 sati u dv. III, TRH 14.
Zbog službenog puta, u utorak 12. studenog 2019. doc. Bonačić neće održati konzultacije.
U četvrtak, 14. studenog 2019., doc. Burić neće održati konzultacije zbog službene odsutnosti. 
I ove godine Katedra za kazneno procesno pravo, u suradnji s ELSA-om Zagreb, organizira pripreme za Europsko Moot Court natjecanje iz ljudskih prava ( European Human Rights Moot Court Competition ). Sudjelovanje u natjecanju omogućava studentima da steknu nova pravna znanja, posebno iz područja zaštite ljudskih prava, unaprijede vještine pravnog pisanja, pravne argumentacije, retorike i timskoga rada te donosi 10 ECTS bodova na petoj godini studija. Zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 20. listopada 2019. na e-mail adresu: elizabeta.ivicevic@pravo.hr . Prijavi treba priložiti životopis.  Izbor članova natjecateljskog tima provest će se nakon provedenih intervjua na koje će biti pozvani svi prijavljeni studenti. Prednost pri izboru imaju studenti viših godina studija.
  STUDENTI ZAINTERESIRANI ZA DEMONSTRATURU NA KATEDRI ZA KAZNENO PROCESNO PRAVO   PRIJAVU SA ŽIVOTOPISOM (prosjek ocjena na studiju, ocjene iz kaznenog procesnog prava i kaznenog prava, pohađanje seminara i vježbi iz kaznenog procesnog prava, poznavanje stranih jezika i druge relevantne informacije)   MOGU POSLATI DO 27. RUJNA 2019. na e-mail adresu: zlata.durdevic@pravo.hr   PREDNOST IMAJU STUDENTI S VIŠIM PROSJEKOM OCJENA I POZNAVANJEM STRANIH JEZIKA