Obavijesti


Anica Čulo Margaletić


Poštovane kolegice i kolege,

Katedra za obiteljsko pravo poziva studente zainteresirane za sudjelovanje na međunarodnom studentskom natjecanju (simuliranom suđenju) u području prava djece, a koje organizira Sveučilište u Leidenu, da do ponedjeljka 26. rujna na adresu e-pošte: irena.majstorovic@pravo.hr dostave motivacijsko pismo na engleskom jeziku s kontakt podacima, kako bi se informativni razgovor mogao održati u srijedu, 28. rujna s početkom u 10,30 sati, sukladno obavijesti koja će odabranim kandidatima biti pravodobno dostavljena.

S poštovanjem,

za Katedru,

Irena Majstorović

 

Irena Majstorović


20.09.2016. u 13:51
Uređeno: 20.09.2016. u 13:52

 

 

 

 

 

Anica Čulo Margaletić

Vijeće za ljudska prava Ujedinjenih naroda donijelo je početkom srpnja 2015. Rezoluciju za zaštitu obitelji (UN Pro-Family Resolution).

Vijeće za ljudska prava Ujedinjenih naroda prepoznaje kako je obitelj kao prirodna i temeljna skupna jedinica društva sve ranjivija, ističe društvenu važnost majčinstva i očinstva, prepoznaje da obitelj ima ključnu ulogu u razvoju društva, poziva države na potrebu da majčinstvo i roditeljstvo ne budu osnova za diskriminaciju te da djelatno pomažu očuvanju i zaštiti obitelji.

 

  • Prijevod teksta Rezolucije dostupan je u nastavku.

Ivan Šimović


Copyright (C) 2016 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana