OBAVIJESTI:
Uvod u psihologiju

Poštovani studenti/ce,

Ispit iz kolegija Uvod u psihologiju na proljetnom ispitnom roku održat će se u istom obliku kao i do sada, osim što ćete ga polagati online.

Ispit će biti u pismenom obliku i sastojati će se od 40 pitanja:

  • na 12 pitanja bit će ponuđeno više odgovora (samo jedan je točan),
  • na 12 tvrdnji trebat će odgovoriti jesu li točne ili netočne (postoje negativni bodovi!)
  • u 10 pitanja trebat će odgovoriti nadopunjavanjem riječi koje nedostaju
  • na 4 pitanja tražit će se odgovor esejskog tipa
  •  u 2 pitanja trebat će povezati nekoliko pojmova s njihovim objašnjenjima

Bodovanje na ispitu ostaje isto kao i do sada.

Studenti/ce koji imaju odobrenje za prilagodbu ispita trebaju se javiti na mail kmodicstanke@pravo.hr do utorka, 28.4.2020 (do kraja dana).  

Ispit će se održati na e-kolegiju „Uvod u psihologiju“ otvorenom na sustavu za e-učenju Merlin. Pristup kolegiju odnosno ispitu biti će omogućen samo studentima koji su prijavili ispit (i samo ako se prijavljuju preko adrese @pravo.hr). Kolegij će za navedene studente biti otvoren nakon isteka prijave ispita za ovaj ispitni rok.

Ispit će se održati u srijedu 06.05. popodne/predvečer - s početkom u 18:00 sati i trajat će sat vremena.

U svrhu lakše prilagodbe polaganja ispita u online obliku, studenti imaju priliku i riješiti „probnu“ verziju ispita (sadržaj nije iz područja psihologije; probna verzija služi za upoznavanje s načinom prikazivanja pitanja i odgovaranja na njih) koja je za njih dostupna na e-kolegiju na Loomen-u. 

Sa svim pitanjima vezanim za ispit možete se javiti doc.dr.sc. Koraljki Modić Stanke putem e-pošte: kmodicstanke@pravo.hr

Popis obavijesti