KATEDRA ZA POMORSKO I OPĆEPROMETNO PRAVO:
Repozitorij
Obavijesti
Obaviještavaju se polaznici kolegija Pomorsko i općepromento pravo kako se nastava za redovite i izvanredne studente od idućeg ponedjeljka, 16.3., neće održavati u dvoranama, već isključivo putem sustava Merlin . Pozivaju se svi polaznici kolegija da provjere dostupnost kolegija (grupa za redovne studente, grupa za izvanredne studente) putem sustava Merlin, uz napomenu kako bi automatski trebali biti dodani u odgovarajuće grupe. U slučaju problema sa pristupom u sustav, molimo da se javite u studentsku referadu. Sve daljnje obavijesti biti će dostupne kroz sustav Merlin.   Merlin: https://moodle.srce.hr/2019-2020/my/ Priručnici: https://www.srce.unizg.hr/sustavi-za-ucenje-na-daljinu/merlin/prirucnici-i-animacije    
Molimo studente koji prema Pravilniku o studiranju imaju pravo odabira ili izuzeća ispitivača da se osobno, telefonom ili e-mailom jave u tajništvo Katedre za pomorsko i općeprometno pravo  ISKLJUČIVO u ispod navedenim terminima: Unaprijed hvala!
Na slijedećoj poveznici dostupni su rezultati upitnika zadovoljstva s predavanja na kolegiju Pravo osiguranja u akademskoj godini 2019./2020.
Imate pitanja vezana uz materiju pomorskog i općeprometnog prava? Obratite nam se elektronskim putem ( email) i pogledajte rubriku " Studenti pitaju " .   Link na " aktualna pitanja ".
Imate pitanje/komentar za nekog od članova katedre? Molimo pošaljite nam e-mail !
PRELISTAJTE KNJIGU "EUROPSKO...
U dokumentu pod nazivom „Europsko prometno pravo – pregled“ koji se nalazi na ovoj poveznici , svi zainteresirani čitatelji mogu dobiti kratki uvid u izgled knjige. Dokument sadrži izvadak iz knjige Europsko prometno pravo (autora Radionov, N; Ćapeta, T.; Marin, J.; Bulum, B.; Kumpan, A.; Popović, N.; Savić, I., u izdanju Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 2011.). U izvatku se nalazi detaljni sadržaj knjige po svim poglavljima, predgovor urednika te popis kratica i popis više od sto presuda i odluka institucija Europske unije iz područja prometnog prava koje su u knjizi obrađene.   Knjigu možete nabaviti u Knjižari Pravnog fakulteta u Zagrebu, Trg maršala Tita 3 (dvorišni ulaz) ili putem narudžbenice koja se nalazi u repozitoriju dokumenata na ovoj stranici .