Izvješće o izvršenim uplatama...

Odmah nakon razornih potresa koji su pogodili Banovinu, dana 28. i 29. prosinca 2020. godine, Pravni fakultet pokrenuo je akciju pružanja pomoći studentima Pravnog fakulteta koji dolaze s potresom pogođenog područja Sisačko-moslavačke županije.

Djelatnici Fakulteta kontaktirali su 229 studenata s pogođenih područja kako bi dobili uvid u stanje i njihove potrebe te je pokrenut fond za pomoć našim najugroženijim studentima.

U razdoblju  od mjesec dana, uplaćena su sredstva u iznosu od 295.000,00 kuna.

Prema odluci Uprave Fakulteta, iznos će se tijekom idućeg tjedna podijeliti na sljedeći način:

  1. iznos od 5.000 kuna za 35 studenata u teškoj situaciji
  2. iznos od 10.000 kuna za 12 studenata u osobito teškoj situaciji

Pravni fakultet zahvaljuje svim uplatiteljima na prikupljenim financijskim sredstvima. Posebne zahvale upućujemo Hrvatskoj javnobilježničkoj komori na donaciji od 100.000,00 kuna kao i sljedećim odvjetničkim društvima na značajnim doprinosima: Grgić&Partneri, Hanžeković&Partneri, Šavorić&Partneri, Ostermann i Partneri, Kovačević Prpić Simeunović.

Akcija se nastavlja pa ovim putem pozivamo sve koji su u mogućnosti da svojim donacijama pomognu našim studentima. Fakultet će osigurati da ukupan iznos novopristiglih  donacija bude ravnomjerno podijeljen potrebitim studentima te ćemo fakultetsku zajednicu i javnost i dalje transparentno obavještavati o visini prikupljenih sredstava i njihovom trošenju.

S poštovanjem,

UPRAVA FAKULTETA

 

Popis obavijesti