KATEDRA ZA MEĐUNARODNO PRIVATNO PRAVO:
Repozitorij

Trideset minuta prije početka rješavanja pitanja na zaokruživanje u sustavu Merlin studenti moraju pristupiti Google Meet aplikaciji preko linka koji će, najkasnije dan prije ispita, biti objavljen na Merlinu kao dio uputa za rješavanje ispita iz Međunarodnog privatnog prava. Linkovi će biti podijeljeni po prezimenima (u slučaju da osoba ima dva prezimena, gleda se prvo prezime). Studenti moraju voditi računa da se priključe preko linka koji je dodijeljen njihovom prezimenu.

Google Meet aplikaciji će moći pristupiti samo oni studenti koji se prijavljuju s adrese: @student.pravo.hr.

Unutar tih tridesetminuta studenti će, na zahtjev, pokazati u kameru svoj indeks ispitivaču koji nadzire održavanje ispita. Ako podaci iz indeksa nisu vidljivi, ispitivač može zamoliti studenta da mu sliku indeksa pošalje na e-mail. Za čitavo vrijeme pisanja ispita (pitanja na zaokruživanje i eseja) studenti će imati upaljenu Google Meet aplikaciju i nalaziti se u dosegu kamere. Ispitivač koji nadzire ispit može snimati ispit. Studenti ne smiju komunicirati s drugim osobama ni usmenim ni pisanim putem.

Tko ne pristupi Google Meet-u u skladu s uputama, ispit mu se neće priznati čak i ako bi inače imao dovoljan broj bodova.

Popis obavijesti