Daljinski pristup bazi IUS-INFO

Poštovane studentice i studenti,

u uvjetima kad morate raditi od doma i ograničen je pristup bazama podataka kojima inače pristupate s Fakulteta, dogovorili smo za vas posebnu akciju. Svim studentima Pravnog fakulteta omogućen je pristup bazi podataka IUS-INFO, u kojoj možete pronaći zakonodavstvo i sudsku praksu. Da biste iskoristili ovu pogodnost morate se registrirati na poveznici https://www.iusinfo.hr/registracija/GAUDEAMUS . Pristup je moguć registracijom, isključivo sa e-mail adresom student.pravo.hr .

Napominjemo da je akcija namijenjena isključivo vašim potrebama vezanim uz studij te da će u slučaju korištenja za druge potrebe račun biti blokiran. 

Za sva dodatna pitanja o mogućnostima portala, koja uključuju i stručne članke iz te baze na određene teme, obratite na knjiznica@pravo.hr.

Uprava fakulteta zahvalna je djelatnicima Knjižnice i portala IUS-INFO na pokretanju ove akcije. Ujedno napominjemo da je u tijeku implementacija tehničkog rješenja koje će svim studentima Fakulteta omogućiti pristup i drugim bazama podataka od doma.