KATEDRA ZA POMORSKO I OPĆEPROMETNO PRAVO:
Repozitorij
Obavijesti
STUDENTSKA PRAKSA U OD ŽURIĆ I PARTNERI
Odvjetnički ured Žurić i partneri iz Zagreba traži motiviranog i odgovornog studenta (m/ž) za studentsku praksu. Zainteresirani se mogu javiti odvjetnici Ani Vrsaljko Metelko na ana.vrsaljko-metelko@zuric-i-partneri.hr .
Zbog sprIječenosti nastavnika, 18. 2.2020.  neće se održati redovite konzultacije kod prof.dr.sc. Jasenka Marina. Studenti se upućuju na konzultacije kod doc.dr.sc. Miše Mudrića, koje se održavaju u istome terminu (utorkom od 14 sati). 
Molimo studente koji prema Pravilniku o studiranju imaju pravo odabira ili izuzeća ispitivača da se osobno, telefonom ili e-mailom jave u tajništvo Katedre za pomorsko i općeprometno pravo  ISKLJUČIVO u ispod navedenim terminima: Unaprijed hvala!
Na slijedećoj poveznici dostupni su rezultati upitnika zadovoljstva s predavanja na kolegiju Pravo osiguranja u akademskoj godini 2018./2019..
U repozitoriju (lijevi stupac, dolje) su dostupne osnovne informacije u vezi Ljetne škole iz pomorskog prava i prava mora na Međunarodnom tribunalu za pravo mora u Hamburgu, Njemačka.   Prijave su otvorene do kraja ožujka.  
Imate pitanja vezana uz materiju pomorskog i općeprometnog prava? Obratite nam se elektronskim putem ( email) i pogledajte rubriku " Studenti pitaju " .   Link na " aktualna pitanja ".
Imate pitanje/komentar za nekog od članova katedre? Molimo pošaljite nam e-mail !
PRELISTAJTE KNJIGU "EUROPSKO...
U dokumentu pod nazivom „Europsko prometno pravo – pregled“ koji se nalazi na ovoj poveznici , svi zainteresirani čitatelji mogu dobiti kratki uvid u izgled knjige. Dokument sadrži izvadak iz knjige Europsko prometno pravo (autora Radionov, N; Ćapeta, T.; Marin, J.; Bulum, B.; Kumpan, A.; Popović, N.; Savić, I., u izdanju Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 2011.). U izvatku se nalazi detaljni sadržaj knjige po svim poglavljima, predgovor urednika te popis kratica i popis više od sto presuda i odluka institucija Europske unije iz područja prometnog prava koje su u knjizi obrađene.   Knjigu možete nabaviti u Knjižari Pravnog fakulteta u Zagrebu, Trg maršala Tita 3 (dvorišni ulaz) ili putem narudžbenice koja se nalazi u repozitoriju dokumenata na ovoj stranici .