Obavijesti

Obavještavaju se redoviti studenti da se današnje predavanje (12.12.2018.) iz Konzularnog prava ne može održati zbog službene spriječenosti.

Predavanja za izvanredne studente predviđena za četvrtak i petak, 13. i 14.12. se također zbog službene spriječenosti neće održati. Novi termini nastave za izvanredne studente biti će objavljeni naknadno.

Sanja Storjak

Uz isprike onima koji su došli na nastavu jučer, obavještavamo studente da se nastava iz kolegija Osnove sociologije za izvanredne studente odgađa te neće biti održana u srijedu i četvrtak. Nastava će se održati u drugoj polovici siječnja a točne termine nastave objavit ćemo naknadno u dogovoru sa katedrom.

Sanja Storjak

Obavještavaju se redoviti studenti da specijalističkog diplomskog stručnog studija javna uprava da se predavanje iz izbornog kolegija Migracije, azil i stranci predviđeno za četvrtak, 13.12. odgađa zbog bolesti

Nadoknada će biti u siječnju u dogovoru sa studentima.

Predavanje predviđeno za ponedjeljak, 17.12. održat će se prema predviđenom rasporedu.

Sanja Storjak


11. 12. 2018. u 11:58
Uređeno: jučer u 07:54

Poštovane kolegice i kolege,

sa zadovoljstvom vas pozivamo na gostujuće predavanje koje će održati prof. Marco Greggi s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Ferrari.

Dear Colleagues,

we cordially invite you to attend the lectures of prof. Marco Greggi from the University of Ferrara, Italy:

1.      “Taxing Consumption: the European model”

on 13 December 2018 at 9.00 hours, Faculty of Law, Trg Republike Hrvatske 14, lecture room III, 2nd floor

2.      “VAT in Europe: challenges and opportunities”

on 13 December 2018 at 15.45 hours, Faculty of Law, Gundulićeva 10, lecture room I, ground floor.

Both lectures will be held in English.

The Chair of Financial Law and Financial Science

Sanja Storjak

Obavještavaju se izvanredni studenti stručnog poreznog studija da se današnje predavanje (utorak, 11.12.2018.) iz kolegija Doprinosi i izvanproračunski fondovi neće održati zbog službene spriječenosti.

Nadoknada predavanja držat će se u utorak. 8. siječnja 2019. dvorani V. na TRH 14 s početkom u 17:00 sati.

Sanja Storjak

Obavještavaju se izvanredni studenti (grupa N-Ž) da se današnja Informatička radionica neće održati zbog iznenadne službene spriječenosti.

Novi termini nastave su:

četvrtak, 10.1.2019.

petak,     11.1.2019.

Informatička radionica održava se u Informatičkoj dvorani na Trgu Republike Hrvatske 14 na I. katu s početkom u 17:00 sati.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Sanja Storjak

Današnje predavanje iz Upravnog postupovnog prava održat će se prema predviđenom rasporedu od 17:00 do 21:00 sat u G10, dvorana IX/I. kat.

Sanja Storjak

Obavještavaju se studenti da je u studomatu otvoren rok za prijavu Informatičke radionice za izvanredne studente. Rok je 10. 12. 2018.

Više pročitajte na Stručni studij javne uprave – 3.godina

Sanja Storjak

Obavještavaju se izvanredni studenti da će se nadoknada predavanja iz kolegija VIŠESTUPANJSKA UPRAVA I REGIONALNI RAZVOJ održati 13.12. s početkom u 17:00 sati u ĆM4, dv. III.

Sanja Storjak

Pozivaju se studenti upisani prvi puta u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Javna uprava da putem web aplikacije na web stranici pristupe odabiru seminara ljetnog semestra.

Detaljne upute i poveznicu na lik za odabir studenti mogu vidjeti na

Specijalistički diplomski stručni studij Javna uprava-1. godina

Sanja Storjak

Rezultate 1. kolokvija iz OSNOVA POLITOLOGIJE možete pogledati na Stručni studij javne uprave-rezultati ispita i kolokvija.

Za pregled je potrebno ulogirati se AAIdentitetom na stranici studija (gornji desni ugao web stranice Studijskog centra za javnu upravu i javne financije) 

Sanja Storjak

3. 12. 2018. u 08:47
Uređeno: 3. 12. 2018. u 08:48

Rezultate 1. kolokvija iz Sociologije javne uprave možete pogledati na Specijalistički diplomski stručni studij- Rezultati ispita i kolokvija.

Za pregled je potrebno ulogirati se AAIdentitetom na stranici studija (gornji desni ugao web stranice Studijskog centra za javnu upravu i javne financije)  

Sanja Storjak

3. 12. 2018. u 08:02
Uređeno: 3. 12. 2018. u 10:48

Obavještavaju se redoviti studenti da se danas, ponedjeljak, 3. prosinca zbog bolesti neće održati predavanja iz kolegija Europski upravni prostor i nacionalna uprava.

Nadoknada predavanja biti će u petak, 7. prosinca s početkom u 13:45 sati u dv. VIII. u Gundulićevoj 10.

Sanja Storjak

Rezultate možete pogledati na Stručni porezni studij-Rezultati ispita i kolokvija.

Za pregled je potrebno ulogirati se AAIdentiteom.

Sanja Storjak

Rezultate kolokvija možete pogledati na Stručni studij javne uprave-Rezultati ispita i kolokvija

Za pregled je potrebno ulogirati se AAIdentiteom.

Sanja Storjak

Obavještavaju se redoviti studenti prve godine preddiplomskog stručnog poreznog studija da se predavanje iz kolegija OSNOVE USTAVNOG PRAVA neće održati u ponedjeljak, 26.11.

Naredno predavanje održat će se prema predviđenom rasporedu, u ponedjeljak, 3.12. od 11:00 do 12:30 u G10, dvorana I./prizemlje.

Nadoknada predavanja od 26.11. održat će u utorak, 4.12. od 12:00 do 13:30 sati u dv. III/I. kat, G10.

Sanja Storjak

15. 11. 2018. u 12:00

Traži se studentica prve godine stručnog studija javne uprave koja bi pružila potporu drugoj studentici prve godine stručnog studija javne uprave u kretanju pri dolasku na fakultet i po prostorima fakulteta, pri rješavanju administrativnih procedura na fakultetu, pri pohađanju nastave i izradi bilješki.

Potpora o kojoj je riječ ostvaruje se kroz kolegij „Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“, uz financijsku podršku Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 

Molimo zainteresirane studentice da se obrate povjerenici za studente s invaliditetom, izv.prof.dr.sc. Ireni Majstorović (irena.majstorovic@pravo.hr) i/ili prodekanu za nastavu doc. dr.sc. Marku Juriću (marko.juric@pravo.hr).

Sanja Storjak

Pozivaju se izvanredni studenti, seminaristi iz predmeta Javni menadžment, na prvi seminarski sastanak koji će se održati u ponedjeljak 19.11., u 17.30h, G10, dvorana 2. Dolazak je obavezan, za dodatne upite javiti se na mail romea.manojlovic@pravo.hr .  

Sanja Storjak

Nove termine nastave izbornog kolegija Psihologija u javnoj upravi za izvanredne studente možete pogledati na

Specijalistički diplomski stručni studij javna uprava - Rasporedi nastave - Izvanredni studenti - zimski semestar

Sanja Storjak

Obavještavaju se redoviti studenti stručnog studija javne uprave da će Vježbe iz nomotehnike započeti u četvrtak, 18. listopada u 17:00 sati u dvorani IV/I. kat, Gundulićeva 10.

Vježbe će se održavat u istom terminu – četvrtak od 17:00 do 18:30 sati – i istoj dvorani IV/I. kat, G10 do kraja semestra.

Sanja Storjak

Prezentacije sa predavanja objavljivat će se na Stručni studij javne uprave -1. godina .

Sanja Storjak

Završni ispit (2017/2018) Kolegij: Organizacijski razvoj            Prof. dr. Marija Kaštelan Mrak

Prijedlog tema za završni ispit (esej) možete pogledati na Specijalistički diplomski stručni studij javna uprava-2.godina

Sanja Storjak

12. 10. 2017. u 15:47
Uređeno: 12. 10. 2017. u 15:49

Ostvarivanje prava na pokriće troškova prehrane studenata propisano je Pravilnikom o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata i Pravilnikom o izmjenama Pravilnika.

Sve o pravima na prehranu studenti mogu pogledati na stranicama ISSP - a (http://www.srce.unizg.hr/issp)

Studenti pravo na pokriće troškova i iznos pokrića mogu provjeriti u sustavu studentskih prava na poveznici https://issp.srce.hr/ (prijavom putem AAI identiteta).

Zbog čestih upita studenata između ostalih odredbi ističemo propisano člankom 3. Pravilnika:

(3) Pravo na potporu ne ostvaruje:

– student koji upisuje sljedeću akademsku godinu ili upisuje novi studijski program na istoj razini studija, a stekao je manje od 18 ECTS bodova u prethodnoj akademskoj godini;

– student koji stekne manje od 36 ECTS bodova u dvije uzastopne akademske godine;

– student koji po drugi put mijenja studijski program i zbog toga treći put upisuje studijski program iste razine studija.

(4) Student koji je izgubio pravo na potporu temeljem stavka 3. ovog članka može ponovno postati korisnik potpore kada je u prethodnoj akademskoj godini stekao 18 ili više ECTS bodova i kada je u dvije uzastopne akademske godine stekao 36 ili više ECTS bodova.

Sanja Storjak

Studenti prve godine studija ("brucoši") mogu preuzeti Vodič za brucoše udruge E-student na poveznici Vodič

Studenti prve godine studija su dužni od 2. do 8. listopada 2017. god. pristupiti popunjavanju osobnih podataka na studomatu u prozoru Podaci o studentu - Osobni podaci.

Studenti koji ne popune osobne podatke neće moći koristiti studomat.

Sanja Storjak

18. 5. 2017. u 12:14
HUP – Inicijativa za mlade

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu partnerska je ustanova u sklopu projekta Inicijativa privatnog sektora za mlade koji je pokrenula Hrvatska udruga poslodavaca, u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj. Projekt:

• omogućuje studentima kvalitetne studentske prakse u uspješnim tvrtkama u skladu s priznatim međunarodnim standardima

• potiče suradnju poslodavaca i obrazovnih institucija kako bi se unaprijedile vještine i znanja studenata tijekom obrazovanja

• omogućuje poslodavcima pristup još većoj bazi talenata i potencijalnih zaposlenika.

Sanja Storjak

Studenti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu imaju mogućnost upisa kolegija Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom kojim se stječe 5 ECTS bodova. Navedeni predmet studentima se priznaje kao jedan od izbornih predmeta u skladu s izvedbenim planom i programom...

 

Sanja Storjak

U skladu s člankom 26. stavak 1. Pravilnika o studiju student može pristupiti polaganju ispita iz određenog nastavnog predmeta ako je odslušao predavanja i u propisanom roku te na propisani način podnio prijavu za polaganje ispita.

                S obzirom na navedeno studenti upisani na specijalistički diplomski stručni studij javne uprave moći će pristupiti polaganju ispita iz nastavnih predmeta prvoga semestra u zimskom ispitnom roku akademske 2013/14. godine.  

Sanja Storjak

Copyright (C) 2018 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana