Obavijesti

Repetitorij, podjela potpisa i uvid u drugi kolokvij održat će se u srijedu 30.5.2018. u 12.00 sati u dvorani V, Ćirilometodska 4.

Sanja Storjak

Drugi kolokvij iz Javnih politika u Hrvatskoj za izvanredne studentice i studente bit će u srijedu 30.5.2018. u 17:30 u dvorani 9.

Završna (ispitna) izlaganja iz Javnih politike u Hrvatskoj-seminar bit će u 16:00 sati u istoj dvorani.

Sanja Storjak

U ponedjeljak, 21.5. održat će se nadoknada predavanja iz kolegija RAČUNOVODSTVO I. s početkom u 9:30 sati u dvorani III/I. kat, Gundulićeva 10.

Zbog službene spriječenosti nastava predviđena za četvrtak, 24,.5. neće biti održana.

U ponedjeljak, 28.5. održat će se II. kolokvij s početkom u 11:00 sati u dvorani VIII/I. kat, Gundulićeva 10.

Sanja Storjak

Rezultate kolokvija možete pogledati na Stručni porezni studij-rezultati ispita i kolokvija.

Za pregled potrebno je ulogirati se AAIdentiteom.

Sanja Storjak


Obavještavaju se studenti da je u studomatu otvoren rok za prijavu Vježbi iz upravnog postupovnog prava za REDOVITE studente javne uprave.

Rok je 21. 5. 2018.

O datumu upisa odrađenih vježbi redoviti studenti biti će obaviješteni na predavanju.

Sanja Storjak

Rezultate 1. kolokvija možete pogledati na Stručni porezni studij – rezultati ispita i kolokvija.

Za pregled potrebno je ulogirati se AAIdentiteom.

Sanja Storjak

Obavještavaju se redoviti studenti stručnog poreznog studija da se u četvrtak, 3.5. nastava iz Računovodstva I. neće održati zbog službene spriječenosti.

Nadoknada će prema dogovoru biti objavljena naknadno.

Sanja Storjak

24. 4. 2018. u 14:25
Uređeno: 24. 4. 2018. u 14:26

Obavještavaju se studenti stručnog poreznog studija da se u ponedjeljak, 30.4. Vježbe iz poreza na dobit neće održati. 

Nadoknada će se održati u četvrtak. 3.5. s početkom u 17:00 satu u ĆM4, dv. III.

Sanja Storjak

Prijave na Natječaj traju od sutra - 28. veljače do 19. ožujka 2018. do 24 sata, a obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na internetskoj stranici Sveučilišta u Zagrebu www.unizg.hr/stipendije.

/_news/23422/Natjecaj za dodjelu stipendija Sveucilista u Zagrebu 2018..pdf

/_news/23422/Odluka_o_raspisivanju_Natjecaja_za_dodjelu_stipendija_Sveucilista_u_Zagrebu_2018.pdf

/_news/23422/Izjava_o_clanovima_zajednickog_kucanstva.docx

Sanja Storjak

15. 2. 2018. u 12:43
Uređeno: 19. 2. 2018. u 09:11

Obavještavaju se studenti koji u ovoj akademskoj godini imaju upisanu Stručnu praksu da je u studomatu otvoren rok za prijavu.

Rok je 5. ožujka 2018., dok su prijave su otvorene do petka, 2. ožujka do 8:59 sati.

Nakon zaključenja roka za prijavu stručne prakse na studomatu, svi studenti koji su prijavu obavili u roku biti će raspoređivani u upravne organizacije. Rasporedi s imenima studenata, ali i sve druge obavijesti biti će objavljivanje na web stranici Katedre za upravu znanost, u okviru rubrike predmet Stručna praksa (https://www.pravo.unizg.hr/UZ/predmet/strpra) .

Studenti kojima je mjesto prebivališta izvan Zagreba mogu uložiti molbu za upućivanje na stručnu praksu u mjestu stanovanja. Molbe se upućuju voditeljici stručne prakse dr. sc. Tijani Vukojičić Tomić na tijana.vukojicic@pravo.hr od 2. - 9. ožujka 2018. Samo one molbe koje budu poslane u tom roku biti će uzete u razmatranje.

U istom roku studenti kojima je stručna praksa jedini uvjet za obranu završnog rada (svi drugi ispiti su položeni) također mogu uputiti molbu voditeljici stručne prakse za ostvarenje prioriteta u obavljanju stručne prakse (upućivanje u prvu grupu).

Studenti koji su u stalnom radnom odnosu mogu uputiti molbu voditeljici stručne prakse u kojoj će naznačiti željeni termin upućivanja na stručnu praksu. Svi studenti koji su stručnu praksu prijavili na ovom roku, moraju ju obaviti do kraja svibnja.

Sanja Storjak

Završni ispit (2017/2018) Kolegij: Organizacijski razvoj            Prof. dr. Marija Kaštelan Mrak

Prijedlog tema za završni ispit (esej) možete pogledati na Specijalistički diplomski stručni studij javna uprava-2.godina

Sanja Storjak

12. 10. 2017. u 15:47
Uređeno: 12. 10. 2017. u 15:49

Ostvarivanje prava na pokriće troškova prehrane studenata propisano je Pravilnikom o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata i Pravilnikom o izmjenama Pravilnika.

Sve o pravima na prehranu studenti mogu pogledati na stranicama ISSP - a (http://www.srce.unizg.hr/issp)

Studenti pravo na pokriće troškova i iznos pokrića mogu provjeriti u sustavu studentskih prava na poveznici https://issp.srce.hr/ (prijavom putem AAI identiteta).

Zbog čestih upita studenata između ostalih odredbi ističemo propisano člankom 3. Pravilnika:

(3) Pravo na potporu ne ostvaruje:

– student koji upisuje sljedeću akademsku godinu ili upisuje novi studijski program na istoj razini studija, a stekao je manje od 18 ECTS bodova u prethodnoj akademskoj godini;

– student koji stekne manje od 36 ECTS bodova u dvije uzastopne akademske godine;

– student koji po drugi put mijenja studijski program i zbog toga treći put upisuje studijski program iste razine studija.

(4) Student koji je izgubio pravo na potporu temeljem stavka 3. ovog članka može ponovno postati korisnik potpore kada je u prethodnoj akademskoj godini stekao 18 ili više ECTS bodova i kada je u dvije uzastopne akademske godine stekao 36 ili više ECTS bodova.

Sanja Storjak

Studenti prve godine studija ("brucoši") mogu preuzeti Vodič za brucoše udruge E-student na poveznici Vodič

Studenti prve godine studija su dužni od 2. do 8. listopada 2017. god. pristupiti popunjavanju osobnih podataka na studomatu u prozoru Podaci o studentu - Osobni podaci.

Studenti koji ne popune osobne podatke neće moći koristiti studomat.

Sanja Storjak

22. 5. 2018. u 16:39

U srijede, 23. I 30.5., nece biti konzultacija. Nadoknadne konzultacije - po dogovoru.

Hrvoje Arbutina

18. 5. 2017. u 12:14
HUP – Inicijativa za mlade

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu partnerska je ustanova u sklopu projekta Inicijativa privatnog sektora za mlade koji je pokrenula Hrvatska udruga poslodavaca, u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj. Projekt:

• omogućuje studentima kvalitetne studentske prakse u uspješnim tvrtkama u skladu s priznatim međunarodnim standardima

• potiče suradnju poslodavaca i obrazovnih institucija kako bi se unaprijedile vještine i znanja studenata tijekom obrazovanja

• omogućuje poslodavcima pristup još većoj bazi talenata i potencijalnih zaposlenika.

Sanja Storjak

Studenti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu imaju mogućnost upisa kolegija Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom kojim se stječe 5 ECTS bodova. Navedeni predmet studentima se priznaje kao jedan od izbornih predmeta u skladu s izvedbenim planom i programom...

 

Sanja Storjak

U skladu s člankom 26. stavak 1. Pravilnika o studiju student može pristupiti polaganju ispita iz određenog nastavnog predmeta ako je odslušao predavanja i u propisanom roku te na propisani način podnio prijavu za polaganje ispita.

                S obzirom na navedeno studenti upisani na specijalistički diplomski stručni studij javne uprave moći će pristupiti polaganju ispita iz nastavnih predmeta prvoga semestra u zimskom ispitnom roku akademske 2013/14. godine.  

Sanja Storjak

Copyright (C) 2018 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana