U srijedu, 8. prosinca 2021. godine s početkom u 17 sati u suorganizaciji Uprave i Studentskog zbora održan je prvi u seriji razgovora studenata Pravnog fakulteta u Zagrebu sa stručnjacima iz područja epidemiologije, javnog zdravstva i medicine na temu cijepljenja protiv bolesti COVID-19.

Gost prvog razgovora bio je primarijus dr. sc. Branko Kolarić, dr. med., redoviti profesor na Katedri za socijalnu medicinu i epidemiologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, član Stručnog vijeća Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u Zagrebu te član Znanstvenog savjeta za borbu protiv pandemije koronavirusa Vlade Republike Hrvatske.

Razgovor koji je održan putem platforme Google meet moderirali su dekan Pravnog fakulteta prof. dr. sc. Ivan Koprić i predsjednica Studentskog zbora Tina Perić.

U razgovoru koji je trajao dva nastavna sata sudjelovalo je više desetaka studenata koji su iznijeli niz opažanja te podijelili informacije i svoja razmišljanja o pandemiji, svojem odnosu prema cijepljenju, nastavi u uvjetima pandemije i drugim temama. Zaključili su da je ovaj stručni i informativni razgovor bio iznimno koristan.

Naredni edukativni razgovor na koji će biti pozvani svi studenti Pravnog fakulteta bit će organiziran uskoro.

Prezentacija