Poštovani,

objavljen novi Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA131) – 2. krug Natječaja za ak. god. 2023./24.

Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: https://www.unizg.hr/nc/vijest/article/2-krug-natjecaja-za-mobilnost-studenata-erasmus-strucna-praksa/

Drugi krug Natječaja je namijenjen studentima koji sa stručnom praksom žele početi u razdoblju od 12.2.2024.- 1.8.2024. Završetak mobilnosti je najkasnije 30.9.2024.

Krajnji rok za online prijave je 29.2.2024. u 12h (podne) – ili ranije, ovisno o predviđenom datumu polaska. Krajnji rok za dostavu prijavne dokumentacije je 29.2.2024. do kraja dana – ili ranije, ovisno o predviđenom datumu polaska.

Postoji mogućnost i ranijeg zatvaranja natječaja u slučaju ranijeg isteka predviđenih sredstava.

 

  • VAŽNO: MOLIMO ZAINTERESIRANE STUDENTE DA POMNO PROČITAJU CIJELI TEKST NATJEČAJA TE DA SVOJE POTPUNE PRIJAVE  (PRIJAVNU DOKUMENTACIJU) ŠALJU NA E-MAIL ADRESU UREDA ZA MEĐUNARODNU SURADNJU PRAVNOG FAKULTETA imo@pravo.hr, a u kopiju e-maila obavezno uključe i adresu: jelena.tadic.cegnar@pravo.hr . 
 
  • NAPOMENA: Ured za međunarodnu suradnju ishodit će ovjeru ECTS koordinatora na natječajnoj dokumentaciji.  Ljubazno molimo studente da natječajnu dokumentaciju ne šalju direktno ECTS koordinatorima niti prodekanici za nastavu. S tim u vezi, molimo studente da dokumentaciju šalju Uredu za međunarodnu suradnju Pravnog fakulteta  prije isteka završnog roka kako bi se sve stiglo pravovremeno ovjeriti  i poslati Sveučilištu na daljnju obradu .