Poštovani,

trenutno organiziramo event Skills & Employability Week, konferenciju koja se fokusira na najrelevantnije vještine današnjice. Vještine kojima ćemo se baviti na konferenciji su poduzetništvo, javni govor, networking, umjetna inteligencija i slične. Organiziramo ovaj event s ciljem poticanja razvoja i interesa za navedenim vještinama među studentima.

Glavni partner eventa je Erste Banka te je sufinanciran fondovima iz EU. Govornici koje ćemo ugostiti su vrhunski stručnjaci iz prakse, a neki od njih su: Jan Štedul iz Mindsmiths, Ivan Vrdoljak iz Bloomberg Adria, Filip Špiranec iz startup-a Hypefy, te mnoge druge. Za informacije o rasporedu predavanja, predavačima i ostalim detaljima eventa šaljemo Vam agendu i naslovni visual našeg eventa.

Sudjelovanje na eventu u potpunosti je besplatno, a održat će se 15. i 16.5. od 16:30 do 20:00 u Wespa Spaces na Heinzlovoj 60. Sudionicima je osiguran besplatni catering. Više informacija također možete pronaći na našim društvenim mrežama https://www.facebook.com/esnzagreb i instagram.com/esnzagreb. Ulaznice za Event mogu se uzeti na: https://www.entrio.hr/event/skills-employability-week-18798

 

Matej Štetić

projectmanager@esnzagreb.hr

+385 98 916 9528

——

ESN Zagreb 

Ulica Augusta Harambašića 10

10 000 Zagreb

www.esnzagreb.hr