21. 2. 2018. u 14:54

Zbog izmjena izvedbenog plana i programa prve godine izvanrednog studija postoje poteškoće oko upisa predmeta ljetnog semestra prve godine na studomatu...

Zbog izmjena izvedbenog plana i programa prve godine izvanrednog studija postoje poteškoće oko upisa predmeta ljetnog semestra prve godine na studomatu.

Studenti koji ponovo upisuju predmete Rimsko privatno pravo i/ili Hrvatsku pravnu povijest u europskom kontekstu upis dužni su obaviti upis ostalog dostupnog sadržaja na studomatu u skladu s objavljenim pravilima upisa u ljetni semestar (www.pravo.unizg.hr/studenti) i propisanim granicama bodova za upis godine.

U ukupni broj bodova potrebno je uračunati i predmete koje studomat ne dozvoli za upis a upisuju se ponovno, te pri predaji indeksa u referadi do 9. ožujka napomenuti za ručni upis Rimskog privatnog prava i/ili Hrvatske pravne povijesti u europskom kontekstu.

U slučaju da studomat ne dozvoli upis zbog manjeg broja upisa bodova od propisanih potrebno je na e-mail referada@pravo.hr dostaviti slijedeće podatke zaključno s 25.veljače 2018. godine:

Ime i prezime studenta

JMBAG

Popis predmeta koji se upisuju u ljetnom semestru.

Po potvrdi o provedenom ručnom upisu indeks se može dostaviti u referadu od 27. veljače do 9. ožujka.

Danijel Relković
Copyright (C) 2018 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana