Obavijesti
Srebrno priznanje za pjevački zbor...
Na 5. natjecanju hrvatske tradicijske vokalne glazbe održanom 11. svibnja 2019. u KD Vatroslav Lisinski, pjevački zbor Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu "Capella juris" dobio je srebrno priznanje s ukupno osvojenih 88,7 bodova u kategoriji klasičnih zborova tradicijskog repertoara. Od uspjeha u tekućoj akademskoj godini treba izdvojiti da je "Capella juris" na Natjecanju zborova i vokalnih sastava održanom 4. studenog 2018. godine u KD Vatroslav Lisinski osvojila 1. mjesto u kategoriji mješovitih pjevačkih zborova, zlatnu plaketu i time titulu pobjednika pjevačkog natjecanja. 
Uspjeh naših studenata na utrci Wings...
Wings for Life World Run globalni je humanitarni događaj na kojem su sudjelovali i naši studenti. Najbolji uspjeh su ostvarili Jakov Topolovec sa istrčanih 18 km i Klaudia Dešić koja je istrčala 21,4 km.
Rukometašice osvojile brončanu medalju
U završnici Sveučilišne lige naše rukometašice su rezultatom 23-16 pobijedile ekipu Kineziološkog fakulteta i osvojile treće mjesto. Ovaj veliki sportski uspjeh postigle su studentice Mara Budić, Nina Bušić, Mona Jambrušić, Martina Koprivnjak, Marija Kusanić, Sara Lukes, Ana Čosić i Magdalena Žigrović, a za vodstvo i organizaciju ekipe bila je zadužena dopredsjednica Športske udruge studenata Pravnog fakulteta Zagreb Dora Sertić.
Prvo mjesto na natjecanju Central and...
Studentski tim Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu osvojio je prvo mjesto na Central and East European Moot Court Competition - CEEMC. Natjecali su se studenti Helena Kumpar Zidanič, Fran Marko Stojković, Lorena Suša i Petar Zubić, a trenirale su ih asistentice Nika Bačić Selanec i Antonija Ivančan s Katedre za europsko javno pravo.
Naši studenti osvojili nagradu na Vis...
Studenti Manuel Kralj, Dominik Kranjčec, Anamarija Vlašić i Dominik Žugaj predstavljali su Pravni fakultet u Zagrebu na 26. Willem C. Vis International Commercial Arbitration Mootu iz područja međunarodne trgovačke arbitraže koje se održavalo od 12. do 18. travnja u Beču. U konkurenciji od 372 tima studenti su bili među najbolja 30 tima koji su osvojili nagradu za pisani podnesak tužitelja.
Studenti Pravnog fakulteta pružaju...
Složeni pravni problemi i brojne pravne norme koje treba na pravilan način protumačiti te primjeniti kako bi se problemi uspješno riješili, potiču građane da potraže pravnu pomoć. No, loše imovinske prilike i s time vezana nemogućnost plaćanja pravnog savjetovanja predstavljaju zapreku njihovom rješavanju. Da loše imovinske prilike ne bi spriječile građane u ostvarivanju i zaštiti njihovih prava, pobrinuli su se studenti Pravne klinike Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (dalje: Pravna klinika). Oni već deset godina uspješno pružaju besplatnu pravnu pomoć u obliku općih pravnih informacija i pravnih savjeta. 
Uspjeh naših studenata na Brown...
Studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu Anja Vručina i Fran Alfirević sudjelovali su na Brown Mosten International Client Consultation natjecanju koje se održalo od 3. do 6. travnja 2019. u Dublinu. U konkurenciji od 20 timova, kao predstavnici Republike Hrvatske, naši studenti osvojili su ukupno 12. mjesto.
Osvojeno treće mjesto na ELSA Human...
Studenti Viktorija Puzak, Ena Ranogajec, Iva Rašić i Luka Abrlić osvojili su treće mjesto na pripremnom natjecanju ELSA Human Rights Pre-Moot Court Competition, koje se održalo 7. i 8. veljače u Londonu. Na prednatjecanju je sudjelovalo 11 ekipa iz 8 država članica Vijeća Europe, a pobjedu je odnio tim češkoga Sveučilišta Masaryk. Naše studente za ovo su natjecanje pripremali doc. dr. sc. Zoran Burić te Katarina Šestan, studentica i prošlogodišnja natjecateljica. 
Pobjeda naših studenata na...
U Strasbourgu 23.11.2018.g. studenti Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Karlo Brekalo, Nika Gavrilović, Mirta Kuštan, Martina Muža,  Lana Radišić, i Josipa Verović  pobijedili su u finalu šestog trans-europskog studentskog natjecanja (6th Trans-European Moot Court Finals) na Europskom sudu za ljudska prava. Natjecanje se održavalo pred tri suca Europskog suda za ljudska prava, a u finalu su se susreli sa danskim timom iz Kopenhagena "Lannung", pobjednikom regionalnog natjecanja iz ljudskih prava između 12 timova iz nordijskih zemalja. 
U okviru priprema za ovogodišnje natjecanje Philip C. Jessup International Law Moot Court Competition studentska ekipa Pravnog fakulteta u Zagrebu sudjelovala je od 2. do 4. ožujka 2018. na sveeuropskom prijateljskom prednatjecanju European Jessup Friendly u Nicosiji. Ovogodišnji Jesssup tim čine Hana Fiala, Helena Lijović, Matko Sanjin Jovanović i Tomislav Tot, pod vodstvom trenerice dr.sc. Rutvice Rusan Novokmet i uz podršku doc.dr.sc. Trpimira M. Šošića, kao i cijele Katedre za međunarodno pravo. Među 17 sveučilišnih ekipa iz čitave Europe koje su sudjelovale na prednatjecanju u Nicosiji, studenti Pravnog fakulteta osvojili su u ukupnom poretku odlično 4. mjesto!