Studenti s invaliditetom

Fakultet svim svojim studentima nastoji osigurati jednake mogućnosti studiranja. Interese studenata s invaliditetom štite tri koordinatora na Fakultetu, kontakt osoba za studente s invaliditetom te Ured za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu. Studenti mogu pomoći kolegama s invaliditetom kroz kolegij "Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom".

Kontakt podaci koordinatora Fakulteta za studente s invaliditetom


Na Pravnom fakultetu u Zagrebu djeluju tri koordinatora za studente s invaliditetom, uz kontakt podatke kako slijedi:

 • za Studij socijalnoga rada, koordinatorica je prof. dr. sc. Kristina Urbanc
  konzultacije uz prethodnu najavu e-mailom, zbog korištenja slobodne studijske godine
 • za Integrirani studij prava, koordinatorica je prof. dr. sc. Irena Majstorović
  konzultacije uz prethodnu najavu e-mailom, srijedom od 9 do 10.30 sati, Trg Republike Hrvatske 3, soba 28 (drugi kat lijevo), uz mogućnost održavanja konzultacija u prizemlju zgrade
 • za Studij javne uprave i Porezni studij, koordinator je doc. dr. sc. Teo Giljević 
  konzultacije četvrtkom od 11,30-do 13 sati uz prethodnu najavu, Gundulićeva 10, soba 3b
   

Kontakt osoba za studente s invaliditetom je gospođa Sanja Storjak, djelatnica Studentske referade, Trg Republike Hrvatske 3, e-mail: sanja.storjak@pravo.hr.

 

Za pojedinosti oko dostupne literature, upućujemo Vas na voditeljicu Biblioteke Pravnoga fakulteta, dr. sc. Andreu Horić, u radno vrijeme Biblioteke.

 


 


Obavijesti
MZO novčana potpora za podmirenje...
Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Odluku i obrazac Zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu potporu za podmirenje dijela troškova prijevoza za redovite studente s invaliditetom za akademsku godinu 2022./2023.   Informacije o načinu i uvjetima ostvarivanja ovoga prava kao i dokumentacija dostupni su na stranici Ministarstva: https://mzo.gov.hr/istaknute- teme/odgoj-i-obrazovanje/ visoko-obrazovanje/potpore- studentima/164      Za sva dodatna objašnjenja studenti mogu poslati upit na službenu e-mail adresu:  prijevoz-potpore@mzo.hr  ili kontaktirati telefonom: 01/4594-228, 01/4594-372.
Poštovane kolegice i kolege, obavještavamo vas da je Ured za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu preseljen na novu lokaciju -  u Studentsko naselje "Stjepan Radić", Jarunska 2  (prizemlje 12. paviljona). Također,  novi broj telefona Ureda je: 01 4564 40 5 .  E-mail adresa je ostala nepromijenjena:  uredssi@unizg.hr Srdačan pozdrav, koordinatori za studente s invaliditetom Pravnog fakulteta u Zagrebu