OBAVIJESTI:
Socijalni rad s osobama s invaliditetom
Obavijesti
U ponedjeljak 27.5.2019. raspored zadnjeg susreta je sljedeći:   1. kolokvij II. se piše u 12 sati (oba turnusa); 2. u 13 i 15 sati počinje potpisivanje indexa i evaluacija Kolegija. DAKLE OBA TURNUSA IMAJU ZAJEDNIČKO PISANJE KOLOKVIJA I POTPISE! Studenti koji nisu u mogućnosti doći osobno po potpise index mogu poslati po nekom od kolegica i kolega. 
Popis literature za II. kolokvij nalazi se u podstablu plan rada i važne informacije.    
Rezultati kolokvija I. nalaze se u podstranici Plan rada i važne informacije vezane uz kolegij.   Morate se ulogirati.    
Raspored pisanja po grupama I. kolokvija nalazi se u podstablu Plan rada i važne informacije vezane uz Kolegij. Izmijenjen je. Zahvaljujem kolegicama koje su iskreno javile da je došlo do zabune po pitanju njihovih dolazaka. Revidirani popis nalazi se u podstablu.   Vidimo se 15.4.2019.
POŠTOVANE I POŠTOVANI,   PRVI SUSRET NASTAVE I TERENSKE PRAKSE KOLEGIJA ODRŽAT ĆE SE U PONEDJELJAK, 25. VELJAČE 2019. GODINE U 10 SATI U DVORANI 4. GODINE.   TIJEKOM PRVOG SUSRETA STUDENTIMA ĆE SE PREZENTIRATI KOLEGIJ I IZVRŠIT ĆE SE ODABIR MJESTA GDJE ĆE SE ODRAĐIVATI TERENSKA PRAKSA.   TERENSKU PRAKSU NIJE MOGUĆE ODABRATI PREKO E-MAILA ILI DA OSOBU UPIŠE NETKO DRUGI.   NEOVISNO JESU LI REDOVNI ILI IZVANREDNI STUDENTI. STUDENTI KOJI UPIŠU KOLEGIJ DUŽNI SU DOĆI NA PRVI SUSRET.   VODIČ TERENSKE PRAKSE NALAZI SE NA STRANICI KOLEGIJA TERENSKA PRAKSA , PODSTABLO OBAVIJESTI,  I SLUŽI ISKLJUČIVO DA SE INFORMIRATE GDJE SE SVE PRAKSA MOŽE ODRADITI. NJEMU PRISTUPATE  PREKO SVOG AII IDENTITETA.    UKOLIKO JE NETKO OD STUDENATA NA ERASMUSU I NEĆE POHAĐATI NASTAVU I PRAKSU, MOLIM DA MI SE JAVI NA E-MAIL mbuljevac@pravo.hr   MOLIMO VAS DA NE ŠALJETE E-MAILOVE, VEĆ DA DOĐETE NA PRVI SUSRET KOLEGIJA I TERENSKE PRAKSE!   VESELIMO SE ZAJEDNIČKO UČENJU I DRUŽENJU!   Zdravka Leutar, Milica Gregurić Prugovečki, Marija Badrov i Marko Buljevac