OBAVIJESTI:
Uvod u psihologiju

Ovdje se nalaze informacije o načinu provedbe ispita na ljetnom ispitnom roku.

Poštovani studenti/ce,

Ispiti iz kolegija Uvod u psihologiju na ljetnom ispitnom roku održat će se putem sustava za e-učenje Merlin 10.06., 24.6. i 8.7. s početkom u 18:00 i trajat će sat vremena.  

Ispiti će biti u pismenom obliku i sastojati će se od 40 pitanja:

  • na 12 pitanja bit će ponuđeno više odgovora (samo jedan je točan),
  • na 12 tvrdnji trebat će odgovoriti jesu li točne ili netočne (postoje negativni bodovi!)
  • u 10 pitanja trebat će odgovoriti nadopunjavanjem riječi koje nedostaju
  • na 4 pitanja tražit će se odgovor esejskog tipa
  •  u 2 pitanja trebat će povezati nekoliko pojmova s njihovim objašnjenjima

Bodovanje na ispitima ostaje isto kao i do sada.

Studenti/ce koji imaju odobrenje za prilagodbu ispita trebaju se javiti na kmodicstanke@pravo.hr ili atokic@pravo.hr minimalno 5 dana prije ispita.  

Ispiti će se održati na e-kolegiju „Uvod u psihologiju“ otvorenom na sustavu za e-učenju Merlin. Pristup kolegiju odnosno ispitu biti će omogućen samo studentima koji su prijavili ispit (i samo ako se prijavljuju preko adrese @pravo.hr). Kolegij će za navedene studente biti otvoren nakon isteka prijave ispita za određeni ispitni rok, a studente molimo da nekoliko dana prije ispita provjere mogu li pristupiti kolegiju na Merlinu. 

U svrhu upoznavanja s načinom polaganja ispita u online obliku, studenti imaju priliku i riješiti „probnu“ verziju ispita (sadržaj nije iz područja psihologije; probna verzija služi za upoznavanje s načinom prikazivanja pitanja i odgovaranja na njih) koja je za njih dostupna na e-kolegiju Uvod u psihologiju na Loomen-u (posljednja tema pri dnu stranice). 

Sa svim pitanjima vezanim za ispit možete se javiti doc.dr.sc. Koraljki Modić Stanke putem e-pošte: kmodicstanke@pravo.hr

Popis obavijesti