Studijski centar socijalnog rada
Obavijesti

Ispit iz kolegija "Metode supervizije" u jesenskom ispitnom roku 2020. održavat će se u usmenom obliku u online okruženju.

Lijepi pozdrav

Kristina Urbanc

Kristina Urbanc

Drage kolegice i kolege

kao što je i najavljeno, pod vidom nastavka rada vaših supervizijskih grupa,  molim vas da do  srijede,15.4. pošaljete vašim supervizorima na mail izvješća s prakse (neki od vas su to već učinili). Da ne bude zabune, riječ je o IZVJEŠTAJU STUDENTA O TERENSKOJ PRAKSI, dokument koji ste dobili zajedno s ostalom dokumentacijom u e-formi prilikom odlaska na praksu (imate ga u Merlinu, na Metodama supervizije)

Ukoliko vam aktualni uvjeti uslijed  svih ovih izvanrednih okolnosti koje su nas zadesile to ne omogućavaju, pošaljite izvješća čim vam to bude moguće.

Svakako pratite  obavijesti i provjeravajte vaše mailove jer ćete detaljne obavijesti i datume susreta dobit  od vaših supervizora.

Lijepi pozdrav

Kristina Urbanc

Kristina Urbanc

Drage kolgice i kolege

 

nadam se da ste dobro i zdravo, javljam da ćemo nastavu na kolegiju MS imati kao i svu ostalu nastavu preko Merlin sustava, na čemu trenutno radim. Žao mi je da je vaša praksa završila u samo tjedan dana, no tu ništa ne možemo, tako da ćemo se fokusirati na ovo iskustvo koje ste mali tijekom tog tjedna prakse i na literaturu koju imamo.

Dakle, očekujte daljnje upute vezano uz rad na kolegiju, čuvajte se i ostanite zdravi, i naravno, pišite ako imate kakvih pitanja

LIjepi pozdrav svima

Kristina Urbanc

Kristina Urbanc

Drage kolegice i kolege,

uvodni susret iz kolegija Metode supervizije održat će se 4.3. od 14.00 do 17.00, tijekom prakse neće se održavati, a nastavak slijedi nakon vašeg dolaska s prakse, dakle 8.4. u isto vrijeme.

Lijepi pozdrav do tada

Kristina Urbanc

Kristina Urbanc

Repozitorij
Copyright (C) 2007 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana