Studijski centar socijalnog rada
Obavijesti

 

Obavijest studentima

 u posljednjem tjednu nastave u ovoj godini održat će se 2. kolokvij iz ISR i to u utorak, 19.12. u 11.30 za A grupu te 21,12,2917, za B grupu. Kolokvij se piše do 12.45, a u 13.00 nastavljamo s nastavom.

Literatura za 2. kolokvij ISR

 

  • Predavanja
  • Ajduković, M. (2011)  Vještine interpersonalne komunikacije. Dijaloški i profesionalni razgovorU: Žižak, A., Vizek Vidović, V., Ajduković, M. (2011) Interpersonalna komunikacija u profesionalnom kontekstu. Zagreb: ERF, 93-183.
  • Ajduković, M. (ur.) (2015) Ajduković, M., (ur.) (2015). Pomoć roditeljima u zaštiti dobrobiti djeteta. Priručnik za socijalne radnike, druge stručnjake i suradnike centara za socijalnu skrb. Zagreb: Društvo za psihološku pomoć i Ured UNICEF-a za Hrvatsku
  • G. Čačainovič Vogrinčič i sur (2007) Uspostavljanje suradnog odnosa i osobnog kontakta u SR. Zagreb: Biblioteka socijalnog rada, 3 - 49.
  • Ajduković, D. (ur.) Priručnik o provedbi Protokola o postupanju u slučaju nasilja u obitelji. Zagreb: Društvo za psihološku pomoć i UNDP u Hrvatskoj

 

Kristina Urbanc

Neke napomene uz sutrašnje gostujuće predavanje:

 

Dragi kolege diplomskog studija

Upravo sam dobila još jednu informaciju vezanu uz sutrašnje predavanje pa vam je proslijeđujem. Naime, uz kolegeiz Crvenog križa, Nives Vudrić, koja će održati predavanje na temu Trgovina ljudima te kolegu Branka Oriškovića koji će održati predavanje na temu Socijalni rad s migrantima, na nastavi će nam se pridružiti i korisnik porijeklom iz Sirije koji će s nama podijeliti svoja iskustva integracije u RH.

Svakako vas molim da se odazovete na ovo zanimljivo predavanje, obzirom na ove vrlo aktualne teme u socijalnom radu te obzirom na bogato iskustvo predavača, kako iz perspektive stručnjaka, tako i iz perspektive korisnika (bilo bi vrlo neugodno da se gostujuće predavanje održi u polupraznoj predavaoni).

 

Lijepi pozdrav

Kristina Urbanc

Kristina Urbanc

23. 1. 2017. u 18:28

U utorak, 24.1.2017. na nastavi iz ISR dolaze gosti predavači iz Crvenog križa te će održati predavanje na temu Socijalni rad s migrantima (1. dio) te Trgovanje ljudima (2. dio). Predavanje će trajati od 11.30 - 13.30.

 

U četvrtak 26.1.2017. imate ćemo orijentacijski susret za praksu gdje će studenti dobiti uvodne informacije o predstojećoj praksi (koja će se održati od 18.4. - 9.5. 2017. te o organizaciji nastave tijekom ljetnog semestra vezano uz kolegije Metode supervizije i Seminar iz metodologije.Susret će trajati također od 11.30 - 13.30.

Molim studente da se odazovu na oba predavanja.

 

LIjepi pozdrav

 

Kristina Urbanc

Kristina Urbanc

DRAGI STUDENTI,

OBAVIJEŠTAVAMO VAS DA ĆEMO U UTORAK, 17.SIJEČNJA 2017. GODINE IĆI NA CJELODNEVNI TERENSKI POSJET USTANOVAMA U KOPRIVNICU, OREHOVICU I VARAŽDIN (za sve studente koji su se prijavili na kolegijima Socijalni rad u području mentalnog zdravlja i Integrativni socijalni rad).

OKUPLJANJE JE U 7:45, A POLAZAK AUTOBUSA U 8:00 SATI (DRŽIMO SE VOZNOG REDA!!!!) ISPRED GLAVNOG ŽELJEZNIČKOG KOLODVORA U ZAGREBU.

AUTOBUS ĆE BITI NA STAJALIŠTU ZA TURISTIČKE AUTOBUSE KOJI SE NALAZI (PARALELNO) KOD GLAVNOG ULAZA U IMPORTANE CENTAR (POKRETNE STEPENICE), ODNOSNO NA CESTI IZMEĐU GLAVNOG ULAZA IMPORTANE CENTRA (pokretne stepenice) I HOTELA ESPLANADA. NA AUTOBUSU ĆE BITI NATPIS: STUDIJSKI CENTAR SOCIJALNOG RADA I IME AGENCIJE: PROPUTUJ.

 

TIJEKOM TOG DANA POSJETIT ĆEMO (od 10:00 do 15:00 sati):

1. Dom za odrasle osobe –Vizjak, Glogovac, Koprivnička 65 (privatni dom)

2. Pola grupe: Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje (primjer državnog projekta transformacije institucionalne skrbi za djecu „Dječjeg doma“ u centar za pružanje usluga u zajednici) 

druga polovica grupe: Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“

3.Dom za odrasle osobe –Orehovica, Orehovica, Augusta Šenoe 2 (javna ustanova socijalne skrbi)

4.Obilazak romskog naselja Orehovica

Tijekom posjeta ustanovama biti ćemo počašćeni kiflicama.

 

Oko 15.30h organizirani ručak u restoranu Santa Maria Varaždin.

Meni: pileći bečki sa pomfritom – cijena 23kn. 

Nakon toga, po dogovoru, kava i šetnja Varaždinom.

Ovisno o tome i povratak kući.

Nakon Varaždina, auto-cestom treba 1-1,5 sat do Zagreba ovisno o gužvi na cesti. Vraćamo se ispred Glavnog željezničkog kolodvora.

Veselimo se zajedničkom susretu i posjetama!

Lijepi pozdav, Marijana Kletečki Radović i Kristina Urbanc

 

Kristina Urbanc

Dragi studenti,

u repozitoriju se nalazi tablica s objedinjenim bodovima obiju zadaća i kolokvija.

Ukoliko su neki slali mailom proteklih tjedana, a nisam potvrdila primitak, znači da ih nisam primila radi poteškoća koje smo imali sa serverom i primitkom pošte, radi čega se ispričavam, pa vas molim da do kraja tjedna pošalju svi oni koji to još nisu učinili ili nisu dobili potvrdu o primitku maila.

Na uvid u vaše zadaće možete doći u srijedu 11.1.2017. od 9.00 - 9.45,(to je iznimni termin konzultacija radi službene spriječenosti taj dan), 16.1.2017. u vrijeme konzultacija, od 11.00 - 13.00 ili prema dogovoru putem maila.

 

Lijepi pozdrav 

 

Kristina Urbanc

Kristina Urbanc

Repozitorij
Copyright (C) 2007 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana