Obavijesti

Obavještavaju se studenti koji u ovoj akademskoj godini imaju upisanu Stručnu praksu da je u studomatu otvoren rok za prijavu.

Rok je 11. ožujka 2019., dok su prijave su otvorene do petka, 8. ožujka do 8:59 sati.

Nakon zaključenja roka za prijavu stručne prakse na studomatu, svi studenti koji su prijavu obavili u roku biti će raspoređivani u upravne organizacije. Rasporedi s imenima studenata, ali i sve druge obavijesti biti će objavljivanje na web stranici Katedre za upravu znanost, u okviru rubrike predmet Stručna praksa (https://www.pravo.unizg.hr/UZ/predmet/strpra) .

Studenti kojima je mjesto prebivališta izvan Zagreba mogu uložiti molbu za upućivanje na stručnu praksu u mjestu stanovanja. Molbe se upućuju voditeljici stručne prakse dr. sc. Tijani Vukojičić Tomić na tijana.vukojicic@pravo.hr od 1. - 8. ožujka 2019. Samo one molbe koje budu poslane u tom roku biti će uzete u razmatranje.

U istom roku studenti kojima je stručna praksa jedini uvjet za obranu završnog rada (svi drugi ispiti su položeni) također mogu uputiti molbu voditeljici stručne prakse za ostvarenje prioriteta u obavljanju stručne prakse (upućivanje u prvu grupu).

DODATNIH ROKOVA U OVOJ AKADEMSKOJ GODINI VIŠE NEĆE BITI.

Popis obavijesti