Novosti i događanja
JUBILARNI 20. POREZNI RAZGOVORI - 14....

JUBILARNI 20. POREZNI RAZGOVORI - 14. 12. 2021. U 14.00 - GOSTI IZ CAMBRIDGEA

Sanja Storjak

Poštovane kolegice, poštovani kolege!

Čast nam je najaviti jubilarne 20. porezne razgovore na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a s osobitim zadovoljstvom najavljujemo i posebne goste sa Sveučilišta u Cambridgeu.  Članovi Cambridge Tax Discussion Groupe će nam na početku ukratko predstaviti dvije porezne teme specifične za Ujedinjenu Kraljevinu i Kanadu:

• ispitivanje protupravnosti instituta „Follower notice“ u poreznom postupku u UK

• kanadski stav prema američkom prijedlogu digitalnog oporezivanja.

POZDRAVNO PISMO NOVOG PREDSTOJNIKA...

POZDRAVNO PISMO NOVOG PREDSTOJNIKA STUDIJSKOG CENTRA ZA JAVNU UPRAVU I JAVNE FINANCIJE

Sanja Storjak

Poštovane kolegice i kolege,

danas (1. listopada 2021.) preuzimam dužnost predstojnika Studijskog centra za javnu upravu i javne financije te želim svim studentima Studijskog centra, kako onima koji su se tek upisali na naš Fakultet, tako i onima koji su na višim godinama studija, poslati nekoliko poruka.

Objavljeni izvedbeni planovi za...

Objavljeni izvedbeni planovi za kolegije zimskog semestra ak. god. 2021./2022. na Studijskom centru za javnu upravu i javne financije

Krunoslav Fučkor

Poštovane kolegice i kolege,
na odgovarajućim mrežnim stanicama Studijskog centra objavljeni su izvedbeni planovi za sve kolegije koji se na stručnom studiju javne uprave, stručnom poreznom studiju i stručnom specijalističkom diplomskom studiju javne uprave izvode u zimskom semestru akademske godine 2021./2022. Izvedbeni planovi sadrže raspored i lokaciju održavanja nastave te važeće epidemiološke upute za odvijanje nastave. Molimo sve da se pridržavaju uputa.

O studijskom centru

O studijskom centru

Sanja Storjak

U okviru Studijskog centra za javnu upravu i javne financije izvode se dvije vrste trogodišnjih stručnih studija prvog stupnja, i to: stručni studij javne uprave i stručni porezni studij. Izvodi se i specijalistički diplomski stručni studij „Javna uprava“ u trajanju od dvije godine.