Obavijesti
Gdje dobiti telefonsku/online...
Savjetovalište za studente Pravnog fakulteta – e mail:  savjetovaliste@pravo.hr https://www.pravo.unizg.hr/studenti/podrska/savjetovaliste Društvo psihologa Sisačko-moslavačke županije Dostupni: 24 sata kroz sedam dana u tjednu Kontakt brojevi: 0917550879, 0989217877 i 0912065930 (cijelo vrijeme), 0918906630 (od 8 do 15 sati), 099 5551777 (od 11 do ponoći) i 0922023479 (od 16 do 18 sati)
Istraživanje "Subjektivna...
Unicef i Pravni Fakultet proveli su opsežno istraživanje Subjektivna dobrobit djece ,  a rezultati su predstavljeni u Zagrebu 4. studenog 2020 godine. Događaju su prisustvovali Tomislav Paljak, državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja,  Regina M. Castillo, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, Maja Gabelica Šupljika, zamjenica pravobraniteljice za djecu. Istraživanje je predstavila voditeljica projekta prof.dr.sc. Marina Ajduković ispred istraživačkog tima Studijskog centra Socijalnog rada Pravnog fakulteta sveučilišta u Zagrebu u kojem su sudjelovali doc. dr. sc. Linda Rajhvajn Bulat, dr. sc. Nika Sušac i doc. dr. sc. Lucija Vejmelka.
Novi Marie Skłodowska-Curie - Obzor...
Na Katedri za socijalnu politiku 1. listopada 2020. započeo je s radom projekt “ RE-DWELL- Delivering affordable and sustainable housing in Europe ”, Marie Curie Innovative Training Network, kojeg financira Horizon 2020 program. U europskim zemljama mnogima je stanovanje postalo nepriuštivo. Činjenica je,  to se drži jednim od najvažnijih nacionalnih pitanja u Europi, a njegovo rješenje pokazuje se veoma izazovnim. RE-DWELL će osposobiti novu generaciju stručnjaka s transdisciplinarnim vještinama koje su potrebne za naslovljavanje hitnih potreba priuštivog i održivog stanovanja, što je glavni izazov za europska društva.
Nagrada za promicanje prava djeteta
Odbor za dodjelu Nagrade, kojeg osniva Hrvatski Sabor, odlučio je Nagradu za životno djelo, za iznimna postignuća u zaštiti dobrobiti, prava i interesa djece dodijeliti prof. dr. sc. Marini Ajduković.
Promocija prvostupnika socijalnog rada
Dana 14. 6. 2019., u prostoru Studijskog centra socijalnog rada, Nazorova 51, održana je svečana dodjela diploma prvostupnicima Preddiplomskog studija socijalnog rada Pravnog fakulteta u Zagrebu.
67 godina Studijskog centra...
Studijski centar socijalnog rada obilježio je 67. obljetnicu djelovanja. To prilikom dana 31. svibnja održan je svečani skup na kojem je uz dekana Pravnog fakulteta i predstojnika Studijskog centra socijalnog rada sudjelovao i veći broj nastavnika, suradnika Studijskog centra, studenata i drugih gostiju.