Obavijesti
Natječaji za upis polaznika na...
Obavještavamo Vas da se natječaji za upis polaznika na poslijediplomske studije produžuju do 30. svibnja 2020. godine.   Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu objavio je natječaje za upis polaznika na: - poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij iz socijalnog rada i socijalne politike : https://www.pravo.unizg.hr/scsr/studij/poslijediplomski-doktorski -  poslijediplomski specijalistički studij „Psihosocijalni pristup u socijalnom radu“ : https://www.pravo.unizg.hr/scsr/studij/poslijediplomski-psihosocijalni-pristup
Nagrada za promicanje prava djeteta
Odbor za dodjelu Nagrade, kojeg osniva Hrvatski Sabor, odlučio je Nagradu za životno djelo, za iznimna postignuća u zaštiti dobrobiti, prava i interesa djece dodijeliti prof. dr. sc. Marini Ajduković.
Promocija prvostupnika socijalnog rada
Dana 14. 6. 2019., u prostoru Studijskog centra socijalnog rada, Nazorova 51, održana je svečana dodjela diploma prvostupnicima Preddiplomskog studija socijalnog rada Pravnog fakulteta u Zagrebu.
67 godina Studijskog centra...
Studijski centar socijalnog rada obilježio je 67. obljetnicu djelovanja. To prilikom dana 31. svibnja održan je svečani skup na kojem je uz dekana Pravnog fakulteta i predstojnika Studijskog centra socijalnog rada sudjelovao i veći broj nastavnika, suradnika Studijskog centra, studenata i drugih gostiju.