Konferencija „Procesna prava...

Osobito nam je zadovoljstvo pozvati Vas na konferenciju „Procesna prava okrivljenika u prekršajnom postupku“, koju organizira Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a koja će se održati u četvrtak i petak, 23. i 24. 3. 2023. u prostorijama Društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu (Frankopanska 5a).
Konferencija će se održati u okviru uspostavnog istraživačkog projekta „Hrvatsko prekršajno pravo u europskom kontekstu – izazovi i perspektive“. Na konferenciji će se održati okrugli stol o procesnim pravima okrivljenika u prekršajnom postupku te izlaganja o nizu aktualnih tema iz područja prekršajnog prava. Program konferencije nalazi se u privitku ovog poziva.

Konferencija će se održati u hibridnom obliku: uživo i online. Molimo Vas da svoje sudjelovanje na konferenciji potvrdite ispunjavanjem online prijavnog obrasca. Prijavnom obrascu možete pristupiti putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/vWvXgEcDGiQFCedh7

Zbog ograničenog broja mjesta u dvorani i organizacijskih razloga, molimo Vas da se da se za sudjelovanje na konferenciji prijavite do utorka, 21. ožujka 2023. Svima koji se prijave za sudjelovanje na konferenciji online ćemo u srijedu, 22. ožujka 2023., na adresu e-pošte koju su naveli poslati poveznicu za online pristup konferenciji.

U nadi da ćete se odazvati ovom pozivu i na taj način pridonijeti uspješnom održavanju ovog za našu pravnu znanost i praksu važnog događaja, srdačno Vas pozdravljamo,

u ime organizacijskog odbora
izv. prof. dr. sc. Marin Bonačić


Program konferencije

Popis obavijesti