III. Dani karijera Pravnog fakulteta...

Poštovane kolegice i poštovani kolege,
osobito nam je zadovoljstvo pozvati vas na III. Dane karijera Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 

Ovogodišnji Dani karijera održat će se od 14. do 18. veljače 2022. godine, a za njih planiramo još više događanja i radionica nego prošle godine. Cilj Dana karijera je osnažiti vas za razvoj vaše poslovne karijere, kroz:

- održavanje praktičnih radionica na kojima ćete steći vještine potrebne za pronalazak posla i početak rada u struci,
- razgovore s potencijalnim poslodavcima, uključujući i Career Speed Dating (kratke individualne razgovore s potencijalnim poslodavcima),
- razgovore s alumnima našeg Fakulteta.

Sudjelovanje na radionicama, uvjet je za sudjelovanje u Career Speed Datingu.


Dani karijera namijenjeni su primarno studentima našeg Fakulteta koji su diplomirali u posljednjih nekoliko mjeseci, kao i onima koji će predvidivo diplomirati tijekom 2022. godine. Prijaviti se mogu i drugi zainteresirani studenti, ali prednost za sudjelovanje na nekim radionicama imaju oni studenti (aktivni i diplomirani) koji tijekom 2022. godine traže ili će tražiti zaposlenje. 

Pozivamo vas da ispunjavanjem predregistracijskog obrasca iskažete interes za sudjelovanjem u III. Danima karijera. Ova predregistracija služi nam kako bismo stekli uvid u broj osoba zainteresiranih za sudjelovanje. 

Predregistracijski obrazac na adresi https://forms.gle/xXCZuuUC7gkRX6ar5 potrebno je ispuniti zaključno do nedjelje, 16. siječnja 2022. godine.

Popis obavijesti