Obavijesti
Posjet studenata s Kineskog...
U utorak, 1. listopada 2019. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održan je sastanak s grupom studenata s Kineskog sveučilišta za političke znanosti i pravo. Studente Lin Sihan, Chen Shiyi, Wang Yixin i Lu Ruoyi u posjet je primila prof.dr.sc. Irena Majstorović, povjerenica za studente s invaliditetom s Katedre za obiteljsko pravo.
Posjet predstavnika Sveučilišta za...
U četvrtak, 27. lipnja 2019. godine održan je sastanak između predstavnika Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu predvođenih prof.dr.sc. Kristinom Urbanc, predstojnicom Katedre za teoriju i metode socijalnog rada i predstavnika Ureda za međunarodnu suradnju partnerske visokoobrazovne institucije ASH Berlin iz Njemačke na čelu s voditeljicom ureda gđom. Irene Gropp.
Službeni posjet izaslanstva Izbornog...
U utorak, 4. lipnja 2019. godine održan je sastanak između predstavnika Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu predvođenih prof.dr.sc. Irenom Majstorović, povjerenicom za studente s invaliditetom s Katedre za obiteljsko pravo i izaslanstva Izbornog povjerenstva pokrajine Jeollabuk-do iz Republike Koreje na čelu s voditeljem izaslanstva g. Park Jong-Bermom.