Obavijesti
1. 7. 2018. u 22:23

Tijekom srpnja 2018. profesorica Ivičević Karas neće održavati konzultacije zbog studijskog boravka u inozemstvu.

Elizabeta Ivičević Karas

Uspjeh na natjecanju u simuliranom...

Studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu ostvarili su zapaženi uspjeh na natjecanju u simuliranom suđenju (moot court) koje se održalo 18. i 19. travnja 2018. u Sarajevu (BiH) u okviru III. međunarodne konferencije „Procesuiranje genocida u BiH“. Konferenciju su organizirali Udruženje žrtava i svjedoka genocida i Pokret Majke enklave Srebrenice i Žepe, uz sudjelovanje Međunarodnog rezidualnog mehanizma za kaznene sudove.

Studenti Domagoj Dananić, Hrvoje Fištrek, Neven Sutarić, Iva Štrbulec Težak i Mia Vuković, koji su zastupali jednu od tri pozicije obrane, proglašeni su najboljim timom na strani obrane te, zajedno sa predstavnicima Inicijative za mlade Hrvatske kao najboljim timom na strani optužbe, ukupnim pobjednicima natjecanja. Studente su za natjecanje pripremali izv. prof. dr. sc. Maja Munivrana Vajda s Katedre za kazneno pravo i doc. dr. sc. Marin Bonačić s Katedre za kazneno procesno pravo.

Marin Bonačić

13. 10. 2017. u 14:58
Uređeno: 21. 12. 2017. u 10:52

Provjere znanja iz kaznenog procesnog prava

 

U akademskoj godini 2017./18. Katedra za kazneno procesno pravo organizira tri provjere znanja iz predmeta Kazneno procesno pravo. Provjerama znanja mogu pristupiti redoviti i izvanredni studenti koji redovito pohađaju predavanja, a studenti koji ih uspješno polože bit će oslobođeni pisanog dijela ispita na ispitnim rokovima u veljači i u travnju 2018.

Napomena: obavijest je dopunjena i objavljeno je gradivo za drugu i treću provjeru znanja te je naveden broj dolazaka na predavanja koji studenti trebaju imati kako bi mogli izaći na drugu provjeru.

Za detalje obavijesti odabrati "Pročitaj više".

Marin Bonačić

Raspored predavanja iz Kaznenog procesnog prava za ovu akademsku godinu možete pronaći ovdje.

 

Elizabeta Ivičević Karas

Copyright (C) 2018 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana