Upute za djelatnike

Nastava

Od ponedjeljka, 16. ožujka odgađa se nastava u učionicama. Kolokviji se neće održavati za vrijeme dok traje ova mjera. Nastava će se nastaviti izvoditi putem sustava za e-učenje. Daljnje obavijesti o ovome dobit ćete putem elektroničke pošte i mrežnih stranica Fakulteta. Molimo sve članove katedri da pruže svu potrebnu pomoć katedarskim koordinatorima za e-učenje, kako bi se osiguralo uredno izvođenje e-nastave.

Ispiti

Prema trenutačnom stanju i preporukama nadležnih tijela, ispiti će se održavati. Ovo je međutim podložno promjenama, ovisno o daljnjim uputama i preporukama koje će Fakultet dobivati. Sve obavijesti o održavanju ispita bit će pravovremeno poslane putem e-pošte i objavljene na mrežnim stranicama Fakulteta. Nastavnici mogu dogovarati ispite na poslijediplomskim studijima bez posebnih ograničenja (do daljnje obavijesti).

Konzultacije

Za vrijeme trajanja mjere odgode nastave u učionicama neće se održavati konzultacije. U tjednu od 16. do 20. ožujka nastavnici se upućuju da odgovaraju putem e-pošte samo na hitne upite (ne i one koji se ne odnose na objašnjavanje gradiva) . Od 23. ožujka za sva objašnjenja gradiva koristit će se forum u sustavu Merlin ili drugom sustavu za e-učenje. Za osobito hitne upite studenti su upućeni da putem e-pošte dogovore komunikaciju s nastavnikom telefonom ili na drugi način, a prema uputi nastavnika.

Dolasci na Fakultet

Odgađanje nastave u učionicama ne znači da je Fakultet zatvoren. Nastavnici i dalje mogu dolaziti na Fakultet bez ograničenja. Rizičnim skupinama (starije osobe, trudnice) preporučuje se ostati i raditi od kuće. Uprava i administrativne službe rade prema uobičajenom rasporedu.

Djelatnici koji su boravili u inozemstvu

Svi djelatnici Fakulteta koji su od 25. veljače do danas proteklih boravili izvan RH dužni su:

 - obavijestiti Upravu Fakulteta na dekanat@pravo.hr o tome u kojoj državi su boravili i kad su se vratili u RH

 - ostati u samoizolaciji za vrijeme u kojem će raditi od kuće (ukupno 14 dana od povratka)

 - U slučaju pojave simptoma tijekom samoizolacije moraju se javiti nadležnom epidemiologu prema naputku Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo - HZJZ


Obavijesti