OBAVIJESTI:

Drage kolegice i kolege,

Pozivamo sve studente zainteresirane za sudjelovanje na Central and Eastern European Moot Court (CEEMC) natjecanju u akademskoj godini 2021./2022. da se jave Katedri za europsko javno pravo slanjem e-maila na adresu lpetrovic@pravo.hr do petka, 26. studenog 2021.

CEEMC je međunarodno natjecanje u području prava Europske unije u kojemu zagrebački studenti redovito ostvaruju velike uspjehe.

Ovogodišnje natjecanje održava se od 6. do 8. svibnja 2022. u Budimpešti. Hipotetski predmet te više informacija o ovogodišnjem natjecanju objavljeni su na službenoj stranici CEEMC-a (https://ceemc.co.uk/competition/ceemc-2022/)

Informativni sastanak o natjecanju održat će se u srijedu, 24. studenog 2021., u 10:00 u dv.7 u Ćirilometodskoj 4. Studenti koji nisu u mogućnosti fizički sudjelovati na sastanku moći će se na sastanak priključiti putem Google Meet platforme na linku: https://meet.google.com/spw-dkab-srp.

Studenti će na sastanku imati priliku saznati više o natjecanju te iskazati interes za sudjelovanjem u zagrebačkom timu.

Nadam se da se vidimo u što većem broju,

Luka Petrović

Popis obavijesti
Poslijediplomski specijalistički studij iz europskog prava - natječaj i program studija