KATEDRA ZA UPRAVNU ZNANOST:
Obavijesti
Tijekom jesenskog ispitnog roka ak.god. 2019./20. ispiti na predmetima koje izvodi Katedra za upravnu znanost provest će se online, na način kako su provedeni na ljetnom ispitnom roku. Studenti koji prvi put izlaze na ispit se upućuju na obavijesti o održavanju ispita u ljetnom ispitnom roku objavljene na Merlinu i/ili mrežnim stranicama pojedinih predmeta.
Mole se studenti da ne šalju iste pojedinačne mailove svim nastavnicima na Katedri, već samo onima koji, prema rasporedu, izvode nastavu na određenom predmetu taj tjedan.
Uprava Fakulteta donijela je odluku da nastavnici i administrativne službe Fakulteta u komunikaciji putem elektroničke pošte ubuduće uzimaju u obzir samo poruke studenata poslane s računa na domeni  student.pravo.hr . Mole se studenti da se pridržavaju ove odluke. Nastavnici neće odgovarati na poruke koje nisu stigle sa  student.pravo.hr .
Nova knjiga! Migrations, diversity,...
U izdanju Instituta za javnu upravu objavljen je uređeni zbornik radova 'Migrations, Diversity, Integration, and Public Governance in Europe and Beyond', čiji su urednici prof.dr.sc.Ivan Koprić, izv.prof.dr.sc. Goranka Lalić Novak i doc.dr.sc. Tijana Vukojičić Tomić.  
UDŽBENIK - UPRAVNA ZNANOST
Obavještavaju se studenti pravnog i socijalnog studija da je iz tiska izišao novi udžbenik "Upravna znanost - Javna uprava u suvremenom europskom kontekstu" koji zamjenjuje postojeću ispitnu literaturu od ispitnog roka u lipnju 2014. Udžbenik je moguće kupiti u knjižari Pravnog fakulteta u Zagrebu, Trg maršala Tita 3, po cijeni od 160,00 kn.