KATEDRA ZA UPRAVNU ZNANOST:
Obavijesti
Ispiti na svim predmetima koje izvodi Katedra za upravnu znanost u zimskom semestru akademske godine 2020./2021., što uključuje rokove u studenome 2020. i veljači 2021. održavaju se ONLINE. Pisani dio ispita održava se putem sustava Merlin, a usmeni preko platforme Google Meet, kao i dosad. Razdioba ispita na pisani i usmeni dio ostaje kao i dosad, sukladno studijskim programima studija o čijim je predmetima i ispitima riječ. 
Mole se studenti da ne šalju iste pojedinačne mailove svim nastavnicima na Katedri, već samo onima koji, prema rasporedu, izvode nastavu na određenom predmetu taj tjedan.
Uprava Fakulteta donijela je odluku da nastavnici i administrativne službe Fakulteta u komunikaciji putem elektroničke pošte ubuduće uzimaju u obzir samo poruke studenata poslane s računa na domeni  student.pravo.hr . Mole se studenti da se pridržavaju ove odluke. Nastavnici neće odgovarati na poruke koje nisu stigle sa  student.pravo.hr .
Nova knjiga! Migrations, diversity,...
U izdanju Instituta za javnu upravu objavljen je uređeni zbornik radova 'Migrations, Diversity, Integration, and Public Governance in Europe and Beyond', čiji su urednici prof.dr.sc.Ivan Koprić, izv.prof.dr.sc. Goranka Lalić Novak i doc.dr.sc. Tijana Vukojičić Tomić.  
UDŽBENIK - UPRAVNA ZNANOST
Obavještavaju se studenti pravnog i socijalnog studija da je iz tiska izišao novi udžbenik "Upravna znanost - Javna uprava u suvremenom europskom kontekstu" koji zamjenjuje postojeću ispitnu literaturu od ispitnog roka u lipnju 2014. Udžbenik je moguće kupiti u knjižari Pravnog fakulteta u Zagrebu, Trg maršala Tita 3, po cijeni od 160,00 kn.