OBAVIJESTI:
Katedra za upravno pravo
Praksa Ustavnog suda Republike Hrvatske

Slikovni rezultat za ustavni sud


Sudska praksa

Slikovni rezultat za law


Obavijesti
Poštovane kolegice i kolege, omogućena je prijava općeg kolokvija na web stranici: https://www.pravo.unizg.hr/UPRP/predmet/uprpra_a/kolokviji Prijave su moguće do nedjelje 19. siječnja 2020. Popis studenata (za polaganje kolokvija po grupama) bit će objavljen u ponedjeljak 20. siječnja. Kolokviji će se održavati u utorak 21. siječnja od 14 sati na dalje u dvorani IV, TRH 14.
Obavještavaju se kolegice i kolege da su prijave za seminar i vježbe otvorene do 14. siječnja 2020. Prijava je OBAVEZNA, jer bez pravovremene prijave nije moguće regulirati ispunjenje obveza iz seminara i vježbi.
Katedra za upravno pravo ispite iz Energetskog prava održavat će na sljedeći način: studenti koji se odluče polagati ispit obvezni su javiti se prof. dr. sc. Šikiću, izv. prof. dr. sc. Staničiću, izv. prof. dr. sc. Ofak, doc. dr. sc. Held ili doc. dr. sc. Turudiću kako bi dobili temu i upute za pisanje pristupnog rada. Nakon što je nastavnik odobrio i ocijenio pristupni rad, student tek tada prijavljuje ispit, te na ispitu usmeno odgovara na temu iz rada.  
Katedra moli studentice i studente da, ukoliko nemaju namjeru izaći na ispit koji su prijavili, ispit pravovremeno odjave.
Poštovane kolegice i kolege, odgovore na pitanja vezana uz gradivo dajemo isključivo na konzultacijama. Na pitanja za koja odgovori postoje na web stranicama Katedre ne odgovaramo e-mailom.
Poštovane kolegice i kolege, za upite o prijavama putem studomata nije nadležna Katedra, nego Studentska referada. Molimo Vas da pravovremeno riješite moguće probleme oko prijave.