OBAVIJESTI:
Katedra za upravno pravo
Praksa Ustavnog suda Republike Hrvatske

Slikovni rezultat za ustavni sud


Sudska praksa

Slikovni rezultat za law


Obavijesti
Poštovane kolegice i kolege, u utorak 17. rujna neću održati konzultacije. Za eventualne upite možete mi se obratiti na e-mail: mateja.held@pravo.hr. Hvala na razumijevanju!
Konzultacije izv. prof. dr. sc. Lane Ofak započet će se održavati od 25. rujna 2019. godine u terminu srijedom od 9,00 do 10,30.
Molimo studentice i studente koji su zainteresirani za mjesto demonstratora na Katedri za upravno pravo da pošalju Europass CV na hrvatskom jeziku i sljedeće podatke: - akademska godina upisa na prvu godinu pravnog studija - ocjena iz ispita Upravno pravo - godina studija koju upisuju u akad. god. 2019./2020. - težinski prosjek ocjena - za seminariste: ocjena iz seminara Upravno pravo i akademska godina pohađanja seminara. Prednost pri odabiru imat će seminaristi koji su ispit iz Upravnog prava položili s ocjenama izvrstan ili vrlo dobar. Prijave se šalju na e-mail lana.ofak@pravo.hr do 29. rujna 2019.
Katedra za upravno pravo ispite iz Energetskog prava održavat će na sljedeći način: studenti koji se odluče polagati ispit obvezni su javiti se prof. dr. sc. Šikiću, izv. prof. dr. sc. Staničiću, izv. prof. dr. sc. Ofak, doc. dr. sc. Held ili doc. dr. sc. Turudiću kako bi dobili temu i upute za pisanje pristupnog rada. Nakon što je nastavnik odobrio i ocijenio pristupni rad, student tek tada prijavljuje ispit, te na ispitu usmeno odgovara na temu iz rada.  
Katedra moli studentice i studente da, ukoliko nemaju namjeru izaći na ispit koji su prijavili, ispit pravovremeno odjave.
Poštovane kolegice i kolege, odgovore na pitanja vezana uz gradivo dajemo isključivo na konzultacijama. Na pitanja za koja odgovori postoje na web stranicama Katedre ne odgovaramo e-mailom.
Poštovane kolegice i kolege, za upite o prijavama putem studomata nije nadležna Katedra, nego Studentska referada. Molimo Vas da pravovremeno riješite moguće probleme oko prijave.