OBAVIJESTI:
Kriminologija s osnovama kaznenog prava
Obavijesti
Uvodno predavanje za  redovite studente  održat će se u četvrtak, 1. listopada 2020. god. u  11:30h.   Google meet poveznica - redovni studenti: meet.google.com/gyj-kiyx-bwh   Uvodno predavanje za  izvanredne studente  održat će se u četvrtak, 1. listopada 2020. god. u  17:00h. Google meet poveznica - izvanredni studenti: meet.google.com/szj-ubiq-dko Predavanju pristupate putem aplikacije Google meet (gore navedena poveznica) sa svojim korisničkim računom (student.pravo.hr).
Popis izvanrednih studenata koji su polozili kolokvij nalazi se na linku https://www.pravo.unizg.hr/KP/predmet/ksokp/materijali   Uvid u kolovije može se izvršiti na konzultacijama u utorak, 07.01.2020. u 12.00h.
Popis studenata koji su polozili drugi kolokvij nalazi se na linku https://www.pravo.unizg.hr/KP/predmet/ksokp/materijali   Uvid u kolovije može se izvršiti na konzultacijama u utorak, 07.01.2020. u 12.00h.
Zbog prevelikog broja upisanih studenata primorani smo redovne studente podijeliti u dvije grupe, prema popisu na linku u nastavku: https://www.pravo.unizg.hr/_download/repository/KsOKP_Predavanja_grupe_2019.pdf   Molimo studente da poštuju navedeni raspored.