Obavijesti

Poštovane kolegice i kolege,

za izlazak na 1. parc. ispit (5.5.2014.) potrebno je predati prijavnicu gđi Sanji Storjak NAJKASNIJE DO 28. TRAVNJA! PRIJAVNICE SU POTREBNE SAMO RADI SAZNANJA BROJA ONIH KOJI ĆE IZAĆI NA ISPIT (RADI REZERVACIJE DVORANA) I NE RAČUNAJU SE KAO PRIJAVA ISPITA! NA 1. PARCIJALNI ISPIT IMAJU PRAVO IZAĆI I REDOVNI I IZVRD STUDENTI, a ispitno gradivo je isto za sve.

Hrvoje Arbutina

Poštovvane kolegice i kolege,

prema najavi, ispitni tekst (za 1. parcijalni ispit) iz predmeta Europsko porezno pravo dodan je u Repozitorij. Za sva pitanja predmetni nastavnik (prof. dr. Hrvoje Arbutina) dostupan je na predavanjima i konzultacijama, te u drugo primjereno vrijeme, u svom kabinetu.

Hrvoje Arbutina

RASPORED PARCIJALNIH ISPITA (RED I IZVRD STUDENTI):

- 1. Parc. ispit: 5. svibnja 2014, dvorana: bit će naknadno određena, literatura: ispitni materijal će biti objavljen u repozitoriju 3. godine studija, najkasnije do 18. travnja;

- 2. parc. ispti: 19. svibnja o.g., dvorana: isto kao gore, literatura: Lončarić Horvat, Arbutina, Osnove međunarodnog poreznog prava, Narodne novine, Zagreb, III dio (direktive EU - oporezivanje dobiti).

- usmeni ispit - nakon 2. parcijalnog ispita, termin će biti naknadno određen.

Hrvoje Arbutina

05.09.2013. u 14:39
Uređeno: 30.09.2013. u 17:00

IZVEDBENI PLAN STRUČNOG POREZNOG STUDIJA možete pogledati ovdje

/_news/13716/Izvedbeni plan-porezni.docx

 

ISPITNI ROKOVI 2013/2014. 

/_news/13716/POR- Ispitni rokovi 2013-14-za WEB.docx

Sanja Storjak

POLAGANJE ISPITA - OBAVIJEST ZA STUDENTE !!!

Studenti mogu prijavljivati i polagati ispite iz druge godine studija tek kada za to steknu uvijete, odnosno nakon što polože sve ispite iz prve godine studija.  

Ispiti polagani suprotno navedenom biti će poništeni.     

Sanja Storjak

Repozitorij
Repozitorij je prazan
Copyright (C) 2014 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana