Hrvatska akademska zajednica

E-mail: hazpf@yahoo.com

Hrvatska akademska zajednica Pravnog fakulteta je podružnica HAZ-a Sveučilišta u Zagrebu i kao takva je neovisna udruga otvorena za sve studente Pravnog fakulteta. U ovu akademsku godinu članovi HAZ-a ušli su sa dosta ozbiljnim ciljem da se nadoknadi propušteno i isprave neke manjkavosti u ranijem djelovanju. Pred nama su određeni programi vezani za šport, zabavu, stručnu tribinu, kulturu i međunarodne susrete.

Cilj ovih programa nije samo da se ostvare, već i da u svom korijenu prigrle što veći broj studenata (mladih kolega) da sudjeluju u zajedničkom radu i kroz to druženje steknu određena poznanstva kao i velika životna iskustva koja se mogu dobiti jedino nesebičnim radom i življenjem stvarnog života.

Tajništvo za kulturu
Kao što i dolikuje akademskim građanima njegujemo kulturu, pa tako samostalno i u suradnji s mnogim studentskim i mladeškim udrugama organiziramo koncerte, izložbe, predstave i druga događanja (sadržajno udaljena od konvencionalnog). Glasilo studenata Pravnog fakulteta “HAZard” uređuje i kreira ovo uredništvo.

Tajništvo za promidžbu i marketing
Da bi se naš glas što dalje i bolje čuo, zaduženo ovo tajništvo. Zamisli svih tajništva ovdje se oblikuju u cjelinu i poprimaju svoj konačni izgled (oni su krivi za brucošijade, pravnijade i ine jade).

Tajništvo za šport
Da prikupimo dovoljno energije kako bi lakše preživjeli studentske dane organiziramo razne sportske aktivnosti. Tu su aerobik, fitness, mali nogomet, košarka, odbojka... i još puno toga samo da bi bili “ponovno zajedno i da bi se vidjeli opet”.

Tajništvo za unapređenje studija
Kako bi ovaj studij što uspješnije završili trudimo se poboljšati kvalitetu studija. Znanstvene i stručne tribine, posjeti Saboru, sudovima izravna su posljedica rada ovog tajništva.

Tajništvo za međunarodnu suradnju
Naše ambicije nemaju granica i zato kontaktiramo sa našim kolegama studenti(ca)ma, studentskim udrugama, fakultetima, sveučilištima drugih zemalja. Tu suradnju ostvarujemo seminarima, stručnim tribinama, radionicama i putovanjima.

Hrvatska akademska zajednica
Ilica 10/II, 10000 Zagreb
tel. I fax. 01.48.33.618
internet: www.haz.hr
e-mail: haz@haz.hr

Hrvatska akademska zajednica Pravni fakultet
Trg Republike Hrvatske 3, IV kat, soba 42, tel. 01.48.02.433
radnim danom od 10-12 sati
Vidimo se na redovitim sastancima svake srijede u 10 sati
e-mail: hazpf@yahoo.com


Copyright (C) 2017 - Pravni Fakultet u Zagrebu, Sva prava pridržana